Michael Jackson is still alive... op kermis in Hoorn

7-8-2010 Mooi optreden van Jackson-imitator start kermis

HOORN - Hoorn heeft weer een prachtige kermis in de oude binnenstad. Op zaterdag 7 augustus 2010 werd de kermis geopend met een optreden van Christ’OF, winnaar van ‘My name is Michael’. De show van de Michael Jackson imitator trok zo’n 400 enthousiaste bezoekers van 2 tot 72 jaar. Samen met 2 dansers gaf Christ’OF uit België een flitsende show.

Een enkele regendruppel voorkwam niet dat het ’pleintje’ op de kop van de Gedempte Turfhaven gezellig gevuld was. Menig kind zat lekker hoog op de schouders van pa of ma, maar uiteraard werden ook goede plekjes gezocht in lantaarnpalen. Vanaf een professioneel mobiel podium gaf de imitator een mooie show waarbij sommige Jackson-fans zelfs kippenvel kregen. DJ Niek Paniek zorgde voor een opwarm-act met muziek en wethouder Michiel Pijl van Kermiszaken mocht Michael Jackson aankondigen. Na een show van een half uur en een toegift vertrok het publiek enthousiast naar de nieuwe kermis.

Een videoreportage van het optreden ziet u de Videopagina op deze site. zie deze link:

Reacties
Reactie: (marcel)
15-9-2010, 22:09
steen goede danser, zijn stem lijkt niet op die van Michael, maar met playback is dat opgelost. Make up wat overdreven die dag, leek wel Michael na een jaar van ontbinding terug uit de grond gekropen ;)

Reactie: (zoee)
9-8-2010, 12:30
hij was echt super!!! stond vlak vooraan en ik ben ook naar zijn concert in amsterdam van my name is michael geweest(L)

Reactie: (Jade)
8-8-2010, 11:42
Hij is egt super goed,ik ben naar zijn cconcert geweest in Hilversum,

love you MJ