Aanrijding en inbraken

ingevoerd op 11-11-2005

Op donderdagavond omstreeks 19.10 uur vond er op de Rijnweg in Hoorn een kop-staartbotsing plaats. Een 43-jarige man uit Hoorn reed in een personenauto en zag te laat dat de auto voor hem afremde. Hij reed achterop de personenauto van een 21-jarige vrouw uit Hoorn. De vrouw moest naar het Westfries Gasthuis worden overgebracht in verband met een whiplash (waarvan zij al eerder last had). De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Een ademanalyse wees uit dat hij 415 ug/l alcohol in zijn adem had. Dat is bijna twee maal het wettelijk toegestane maximum van 220 ug/l. Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Inbraak woning

Op donderdag werd tussen 09.30 en 18.30 uur ingebroken in een woning aan het Keern in Hoorn. De daders zijn vermoedelijk door het woonkamerraam aan de achterzijde van het pand binnengekomen. Voor zover bekend, wordt alleen een 6 jaar oude laptop vermist.

In de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 23.00 en 04.00 uur, werd ingebroken in een woning aan ’T Grachtje Over in Hoorn. De daders kwamen binnen door de achterdeur open te breken. Uit de woning werd een portemonnee met bankpasjes ontvreemd.