Fietser moet MP3-speler inleveren

ingevoerd op 25-11-2005

Donderdagavond omstreeks 23.10 uur fietste een 19-jarige jongen uit Hoorn van het centrum in Hoorn naar de Kersenboogerd. Onderweg kwam hij al enkele malen een fietser tegen. Op het viaduct bij de Holenweg bleek die fietser op het viaduct te staan. Toen het slachtoffer hem passeerde, werd hij van zijn fiets getrokken. Onder bedreiging met een mes moest hij zijn MP3-speler inleveren. De overvaller was een brede negroïde man van ongeveer 20 jaar oud en 1,80 meter lang. Hij had gemillimeterd zwart haar en droeg een donkere jas met capuchon.

Reacties
Reactie: (lezer)
30-12-2005, 18:29
dit is een reactie op daniël;
waar slaat dat op? wie zegt dat het hier om iemand gaat die te"gast"is in hoorn? misschien is hij wel hier geboren, dus zou hij net zo nederlander zijn als jij en ik. iedereen die denkt gastvrij te zijn en dit soort opmerkingen maakt zou hier niet thuis horen! ik praat niet goed wat die jongen geflikt heeft, je hoort immers met je poten van andermans spullen af te blijven, maar dat wil niet zeggen dat hij te gast is!

Reactie: (Daniël)
26-11-2005, 15:23
Een man van 20?? da’s geen man,da’s een broekie,eentje die niet wenst te werken voor zijn geld en braaf iedere voorbijganger checkt op spulletjes die hij graag ook zou willen hebben en daarom maar die spullen afpakt...toppie gedaan weer hoor,is dat nu die ’gastvrijheid’ in Hoorn? Word het niet eens hoog tijd dat wij,het recht in eigen handen nemen en dit soort recidivisten ophangen aan de hoogste boom voor de stadpoort opdat het een waarschuwing zal zijn voor een ieder met soortgelijke plannen..?? Kom op Hoorn,sla van je af voor het te laat is!

Reactie: (Buurtbewoner)
25-11-2005, 22:40
Het is ook zo gigantisch donker daar, ik zou daar zelf nooit s’avonds op de fiets langs gaan rijden.