Activiteiten wijkcentrum De Cogge 30 jaar

28-1-2012

HOORN - In december 2011 heeft Wijkcentrum De Cogge in Zwaag het buurtcadeau van het Oranjefonds in ontvangst genomen. Deze maand bestaat Wijkcentrum De Cogge 30 jaar en het buurcadeau zal worden ingezet om dit feestelijk te vieren. Een maand lang zullen er diverse activiteiten in Wijkcentrum De Cogge plaatsvinden. Hieronder een overzicht van de activiteiten uit de tweede week.

Vanaf 1 februari: workshop musical
Wijkcentrum De Cogge organiseert in februari vier keer een musical workshop voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 uit Zwaag. Deze activiteit vindt elke woensdagmiddag vanaf 13:30 uur plaats. Aan het eind van de vier workshops zal er door de leerlingen een voorstelling worden gegeven. De datum van de uitvoering volgt later.
Voor deze activiteit dienen leerlingen zich uiterlijk 31 januari op te geven via wijkcentrum De Cogge. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

1 februari: Cafe a la carte
Vanaf 13:30 uur bent U van harte welkom in Wijkcentrum De Cogge voor de workshop wenskaarten maken. Deelname aan deze activiteit is gratis, maar U dient zich wel van tevoren op te geven via het Wijkcentrum De Cogge. Wees er snel bij want vol = vol.

Deelname: gratis
2 februari: De Kracht van Positief Opvoeden
Op donderdagavond 2 februari bent U van harte welkom bij de lezing: “De Kracht van Positief Opvoeden”. Deze lezing zal door een opvoeddeskundige van de GGD worden gehouden. De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Toegang: gratis
4 februari: Workshop sieraden maken
Op 4 februari kunt U vanaf 13:30 uur in De Cogge terecht voor de workshop sieraden maken. Deelname aan deze workshop is gratis, maar U dient zich wel van tevoren op te geven via het Wijkcentrum De Cogge. Wees ook hier snel bij, want vol = vol!

Deelname: gratis
12 februari: Boeken- en platenbeurs
Op 12 februari organiseert wijkcentrum De Cogge een boeken- en platenbeurs. Op deze dag kunnen inwoners van Zwaag gratis een kraam huren om hun boeken en platen te verkopen. Er worden geen kramen aan handelaren verhuurd. Wilt U een kraam huren, dan dient U zich uiterlijk één week van te voren aangemeld te hebben bij Wijkcentrum De Cogge. Op de dag zelf is de toegang voor bezoekers eveneens gratis.
Toegang: gratis

Reacties
Reactie: (Poll)
28-1-2012, 15:37
@Risdam. Als u iedereen van boven de 25 jaar een bejaarde noemt, heeft u gelijk met uw stelling. Wellicht organiseert het buurthuis binnenkort wel een kursus buitenspiegel van auto's aftrappen, vernielen van bushokjes of het urineren in andermans voortuintje. Wel snel aanmelden want vol = vol!

Reactie: (risdam)
28-1-2012, 14:56
bejaarden feest dus. er zit niks voor de jongeren bij jammer weer maar dat is niet de 1e keer bij de gemeenten Hoorn

Reactie: (risdammer)
28-1-2012, 14:17
Wel een feestje met een schaduwrandje: In het kader van de bezuinigingen bij Netwerk wordt het Wijkcentrum wellicht gesloten