Alfons Borm voelt zich vrij man

10-3-2013

HOORN / ZWAAG -De ondernemer uit Zwaag en eigenaar van Borm Attracties, Alfons Borm, voelt zich na de opvallende weggeef-aktie deze zondagmiddag een vrij man. ”Het was vandaag een geweldig feest in Zwaag. Ik ben het juk kwijt en weet dat ik misschien moet brommen.”

In een verklaring op zijn site laat de ondernemer weten dat men zich geen zorgen over hem hoeft te maken: ”Ik gaf het weg, alles wat ik heb, mijn zakken zijn leeg. Maar ik ga verder met vrouw, kind, hond en katten. Die geven mij momenteel zekerheid en geluk.” Lees voor de redenen van zijn aktie ook de overige berichten op HoornGids.nl

Zondagmiddag waren honderden naar zijn loods in Zwaag gekomen nadat hij bekend had gemaakt zijn inventaris weg te geven. In groepjes mocht men 5 minuten ’winkelen’. Daar werd massaal gebruik van gemaakt en talloze springkussens, levensgrote beelden en skelters werden het gebouw uitgetild.

Borm meldde zondagmiddag nog dat hij alle crediteuren had betaald, maar in zijn verklaring op de site meldt hij nu: ”Bijna alle overige crediteuren heb ik afgelopen week betaald. Daar heb ik mijn eigen auto voor verkocht. (niet in het bezit van ons bedrijf)Ik moet er nog slechts 5 of 6 betalen ( bij elkaar 7000 euro) Dat ga ik deze week bij ze langs brengen omdat er vandaag (ik schrijf dit met brok in mijn keel) mijn Jukebox in eigen huis voor heb verkocht.”

Overigens zou de ’uitverkoop’ vlak voor het daadwerkelijke faillissement mogelijk nog consequenties kunnen hebben voor Alfons Borm. Vandaar zijn opmerking over het misschien wel moeten ’brommen’. Borm zou door de bank hiervoor gewaarschuwd zijn, maar daar heeft hij zich niets van aangetrokken.

Lees hier de verklaring van Alfons Borm:


Bedankt iedereen,

Het was vandaag een geweldig feest in Zwaag. Ik ben het juk kwijt en weet dat ik misschien moet brommen. ( In Nederland is dit helemaal niet zo erg want er is in elke gevangenis een bibliotheek, sportzaal en relaxruimte. Ook vloerverwarmijng spijskaart en damesbezoek is goed geregeld. Alle verhalen en wijsheden over ”weet meneer wel dat....” en ”domkop” lap ik aan mijn laars. IK STA VOOR MIJN GEVOEL

Bijna alle overige crediteuren heb ik afgelopen week betaald. Daar heb ik mijn eigen auto voor verkocht. (niet in het bezit van ons bedrijf)
Ik moet er nog slechts 5 of 6 betalen ( bij elkaar 7000 euro) Dat ga ik deze week bij ze langs brengen omdat er vandaag (ik schrijf dit met brok in mijn keel) mijn Jukebox in eigen huis voor heb verkocht.

Een ieder die zich druk maakt om mij,(wat een hartverwarmde reacties live en op mijn mail en telefoon) zeg ik het volgende:
Doe dit niet. Ik had hier plezier in en voel mij niet schuldig. Degenen die dit wel vinden wens ik veel succes met onze huidige situatie met heel veel lullen, zakkenvullen en zelfverrijking op hoog niveau.

Ik gaf het weg, alles wat ik heb, mijn zakken zijn leeg.
Maar ik ga verder met vrouw, kind, hond en katten. Die geven mij momenteel zekerheid en geluk.
De bank en belasting mogen wat mij betreft in een draaikolk van stront op veertig manieren naar de hel lopen.

Ik ben vrij man.

Alfons Borm

IK BEN HET SPUUG, MAAR DAN OOK SPUUGZAT. U OOK ?

ZATERDAG 23 Maart (locatie wordt later bekend gemaakt) vanaf 13.00 uur start de verkoop van mijn boek ”gebeten hond”. De eerste 500 exemplaren worden gratis uitgedeeld met een biljet van 10 euro er bij. Dit is geen grap, dit is slechts het laatste geld was ik nog kon pinnen voordat mijn bank tot afsluiting over ging. Het is uw geld. Alle Nederlanders hebben deze klote bank overeind gehouden met belastingcenten om vervolgens NEE te horen als het WEL nodig is.

---------
Lees voor de redenen van zijn aktie ook de overige berichten op HoornGids.nl

Kijk voor een video impressie:

Reacties
Reactie: (dan cohn)
11-3-2013, 16:46
meneer borm vertelde dat hij veel belasting heeft betaald.dan heb je ook veel verdiend.mischien vroeger wat meer gespaard.had je een reserve gehad.en spullen weggeven,aan hebzuchtige lui.verkoop bracht meer op!zaken man??

Reactie: (rem vueren)
11-3-2013, 14:54
Meneer Borm veel geluk en wijsheid wens ik u toe in uw verdere doen en laten.Persoonlijk vind ik Borm Brommen een leuke woordspeling maar dat terzijde.