Alfons Borm zingt ”Krijg de klere” op YouTube

20-3-2013 ”Ik voel me zo verdomd alleen”

HOORN / ZWAAG - De Hoornse ondernemer die een groot deel van zijn collectie opblaaskussens en polyster dieren weggaf, heeft een videoclip gemaakt. Alfons Borm is met het nummer ”Ik voel me zo verdomd alleen” met een aangepaste tekst op YouTube te zien en horen.

”Dit uit frustratie van het ten onder gaan van zijn bedrijf ”Borm Festiviteiten” met dank aan de bank en de huidige graaicultuur.” Staat er bij de videoclip vermeld.

Lees meer over Borm en bekijk de videoclip via onderstaande links:

Reacties
Reactie: (dan cohn)
22-3-2013, 17:21
hijzelf had wat geld gespaard.zodat je juist niet afhankelijk bent van banken!1x een maand geen geld voor je werknemers.dan heb je echt geen reserve gehad ...

Reactie: (Arnoud Vos)
21-3-2013, 23:35
Vraag mij alleen af, Alfons vertelde dat hij meer dan 5 miljoen aan belastingen heeft betaald, wie heeft hem nou kapot gemaakt de Bank of de Belastingdienst ?

Reactie: (Lydia Visser)
20-3-2013, 21:28
Vind het ook goed dat hij op deze manier laat zien dat ze hem er niet onder krijgen. Hoop voor hem dat dit niet teveel nadelige gevolgen voor hem zal hebben.

Reactie: (Vincent Targen)
20-3-2013, 21:12
In één woord TOP. Geweldig wat deze voorvechter van de ondernemersrechten doet. Hij heeft meer lef dan mensen die hier dingen roepen zonder te weten waar het ECHT over gaat.