Soap rond Alfons Borm gaat maar door

25-3-2013 Met koffers bij de bank

HOORN - Met 2 grote geldkoffers in de handen van een medewerker stond Alfons Borm zoals toegezegd maandag om 10 uur bij de ABN AMRO bank in Hoorn. Even voor tienen wandelden ze naar binnen, de pers werd vanwege ”de veiligheid” angstvallig door bankmensen buiten gehouden. Borm had een enorme kunstpenis in zijn handen.
 
De ”aap zou nu uit de mouw komen”, aldus de Zwaagse ondernemer die recent zijn voorraad weggaf en zaterdag honderden boeken met biljetten van tien euro uitdeelde. Hoe de soap verder gaat, is nog even onduidelijk. Had de ondernemer, die zijn huisbank uit boosheid steeds te kakken zet, in het begin veel fans onder het grote publiek. Steeds vaker maken berichten op social media duidelijk dat men zijn versie steeds minder gelooft.

Zat er wel echt geld in de twee geldkoffers? Volgens Borm ging hij met 3 ton aan Euro’s naar binnen. Maar er zijn ook berichten dat hij zijn eigen bank wil starten en slechts wat papieren aan de directie van de bank overhandigde. Ook wordt beweerd dat Emile Ratelband de gulle schenker zou zijn die ondernemer Borm uit de brand wil helpen.

wordt vervolgd..... zoals in een soap.