Christengemeente De Hoorn haalt pastor Stephen Matthew naar Hoorn

29-3-2013

HOORN - Van 5 tot en met 7 april organiseert Christengemeente De Hoorn een speciaal weekend onder de naam STRONGER NL.
Doordat deze gemeente nauw contact heeft met de gemeente in Bradford Engeland is het gelukt pastor Stephen Matthew naar Hoorn te krijgen.


Stephen is als voorganger sinds jaar en dag nauw betrokken in het leiderschap van de christengemeente te Bradford. Tevens is hij de leider van de Leadership Academy, een tweejarig fulltime bijbelschool die verbonden is aan die gemeente. 

Ook is hij de leider van het Life Church Network waar vele gemeenten in het Verenigd Koninkrijk en dwars door Europa lid van zijn. De laatste tijd is Stephen ook nauw betrokken bij het ondersteunen van de opbouw van gemeenten in enkele Oost-Europese landen.

Tijdens deze conferentie zal Stephen Matthew dan ook onderwijs geven over het bouwen van een sterke gemeente. Op vrijdag 5 april is er een avond speciaal voor mannen aanvang 20:00 uur, op zaterdag 6 april vanaf 10:00 uur conferentie met gastspreker Stephen Matthew en zondag de wekelijkse samenkomst vanaf 10:30 uur.

Om alles laagdrempelig te houden is de entree alle dagen gratis. (Adres Holenweg 4 Hoorn telefoon nr. (0229) 273753). Info en aanmelden kan via website www.dehoorn.net