Ongevallen door winters weer

ingevoerd op 17-12-2005

Zaterdagochtend zijn in korte tijd veel ongevallen gebeurd. In de periode aan het einde van de ochtend en het begin van de middag heeft een tiental ongevallen plaatsgevonden in de regio Noord-Holland Noord. De meeste ongevallen vonden plaats in het gebied tussen Hoorn en de Afsluitdijk en werden vermoedelijk veroorzaakt door het winterse weer. Het waren voornamelijk eenzijdige ongevallen waarbij materiële schade aan voertuigen was. Ook waren er ongevallen met letsel.

Reacties
Reactie: (inderdaad)
18-12-2005, 10:55
precies: schaartje, potje lijm, en zie daar...............

Reactie: (redactie)
17-12-2005, 21:19
Even een citaat ’knippen en plakken’ kan toch ook?

Reactie: (Daniël)
17-12-2005, 20:33
Ik mis eigenlijk de mogelijkheid om quotes te kunnen maken uit artikelen die hier op HG beschreven worden.Ik denk dat er dankbaar gebruik gemaakt zou worden van deze optie omdat het op die wijze makkelijker is te reageren op bepaalde stukken van een artikel inplaats dat mensen je mening verkeerd gaan bergijpen zo ook nu:
ik denk dat het onstaan van ongevallen in dit soort weersomstandigheden eerder te maken heeft met het feit dat men blijft doorjakkeren met 120 km/u inplaats van dat de snelheid aangepast word aan die omstandigeheden.