Stichting Rolstoeldansen “De Coenstad Rollies” start nieuwe seizoen

22-8-2013 INGEZONDEN BERICHT

HOORN - Hoe maak je een saaie maandag leuk? Waarom ga je deur uit als het buiten stormt en regent? Het antwoord vind je in De Kersenboogerd in Hoorn. In het wijkcentrum met dezelfde naam vind je iedere maandagavond De Coenstad Rollies.

Graag willen wij jou uitnodigen voor het Bewegen op Muziek.
Op maandag 2 september start het nieuwe dansseizoen. De lessen beginnen om 19.00u en duren een uur. Het Bewegen op Muziek is een individuele dansvorm voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Bewegen op Muziek kan zowel in een rolstoel als lopend uitgeoefend worden.

Wil je weten of deze sport iets voor jou is, kom dan op 2 september een kijkje nemen. De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna kost het dansen €120,00 per seizoen met een heuse danstest aan het eind. Je kunt Stichting Rolstoeldansen “De Coenstad Rollies” vinden in Wijkcentrum Kersenboogerd aan de Brederodegracht 1 te Hoorn.

Wil je deelnemen aan de proeflessen of meer informatie, neem dan contact op met Gaby Schouten, haar telefoonnummer is 0229-233 099 of kijk op www.coenstadrollies.nl.