Stichting Voor & Door Hoorn van start

12-9-2013

HOORN - Na een tijd van brainstormen en voorbereiding is Hoorn vanaf heden een stichting rijker; Stichting Voor & Door Hoorn! Een groep  van 13 enthousiaste mensen heeft de koppen bij elkaar gestoken en heeft samen een stichting opgericht met een mooi doel: het uitoefenen van diverse (ondersteunende) taken op maatschappelijk, sociaal en cultureel gebied.

De stichting heeft geen winstoogmerk en zet zijn vrijwilligers op een professionele wijze in. De stichting hanteert een laag tarief, waardoor opdrachtgevers hun kosten laag kunnen houden en mede daardoor hun ideeën/activiteiten/projecten kunnen realiseren.

Stichting Voor & Door Hoorn maakt zich sterk door onder andere diensten aan te bieden op cultureel gebied, waaronder ook op Speeldag.nl op zondag 15 september aanstaande. Maar ook helpen bij de aanleg van een natuurspeeltuin van een basisschool is de stichting niet vreemd.

De drijfveer van de stichting is samenwerking, vandaar ook Stichting Voor & Door Hoorn. Samenwerken met elkaar, met de opdrachtgever en met en in de Gemeente Hoorn. Samen kun je veel bereiken en samen sta je sterk!

Het aantal activiteiten is een belangrijk punt voor de stichting. Veel klussen hebben is leuk, maar het moet ook leuk blijven voor de vrijwilligers. Daarom vinden zij vooralsnog 1 klus per maand een mooi streven.

Iedereen binnen de stichting heeft er veel zin in en hoopt ook veel te kunnen betekenen voor meerdere partijen in Hoorn en omgeving!

Potentiële opdrachtgevers, geïnteresseerden en mensen die zich willen aansluiten bij deze enthousiaste stichting als vrijwilligers, kunnen zich wenden tot info@stichtingvdh.nl

Reacties
Reactie: (Frans van Luit)
13-9-2013, 09:15
Beste Sebastiaan Hol, wij van Stichting Evenementen Stad Hoorn www.sesh.nl gaan graag op u uitnodiging in.

Reactie: (Sebastiaan Hol)
13-9-2013, 09:11
Je ziet door de hoeveelheid stichtingen in Hoorn de samenleving niet meer? Maar ik zou er graag meer over willen weten. Kom eens langs bij o.a. het BOK (Overleg Kersenboogerd) om er over te vertellen...

Reactie: (Frank Wiggers)
13-9-2013, 00:05
Voor dit soort activiteiten is SESH actief. En met veel succes en enthousiasme. Waarom langs elkaar heen werken, of erger: tegen elkaar in? Waarom een prima functionerend SESH ''beconcurreren''? Waarom het wiel nog eens opnieuw uitvinden. Welke frustratie ligt hieraan ten grondslag? Overbodig initiatief, zonde van de energie om tegen elkaar in te gaan, belachelijk.

Reactie: (Jos Renckens)
12-9-2013, 18:50
Heel goed initiatief. Dit zijn mensen met hart voor de stad. Ik wens ze heel veel plezier en dan komt het succes van zelf wel!

Reactie: (frans van Luit)
12-9-2013, 15:32
Peter Ruiter en Debby snel , heel veel succes met jullie stichting......

Reactie: (Liesbeth Rijs)
12-9-2013, 14:10
Mooi initiatief! Kan ik ergens de activiteiten volgen?