Jongen van 14 jaar achter het stuur van auto.

Jongen aangehouden na belediging agenten

Vrijdagavond zagen surveillerende een personenauto rijden over de Maasweg. Het viel de agenten op dat de verlichting van de auto niet brandde. Toen zijde bestuurder hierop aan wilden spreken negeerde deze een aantal keren een stopteken. Bij een wegversmalling sloeg de motor af waarna de agenten de bestuurder staande konden houden. Toen bleek dat het om een wel heel jonge bestuurder ging, namelijk een 14-jarige jongen uit Hoorn.

Hij verklaarde dat de auto waarin hij reed van een familielid was en dat hij de auto zonder toestemming had meegenomen. De jongen is vervolgens aangehouden voor joyriding. Hij is later op de avond, na verhoor, overgedragen aan zijn ouders.

Jongen aangehouden na belediging agenten
 
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 19-jarige jongen uit Zwaag aangehouden op de Roode Steen. De jongen belemmerden de agenten hun  werk te doen. Hij bleef hinderlijk voor hen lopen en wanneer zij mensen aanspraken bemoeide hij zich daar mee. Nadat hem meerdere keren was aangezegd weg te gaan werd hij aangehouden. Vervolgens uitte hij verschillende beledigingen in de richting van de agenten. Toen hij in een politieauto naar het politiebureau werd gebracht vernielde hij een portier van deze auto. De man is voor onderzoek ingesloten.