VVD-Hoorn bezoekt Risdam Zuid

ingevoerd op 18-1-2006

Zaterdag 21 januari a.s. bezoekt VVD-Hoorn Risdam Zuid. Een wijk waar veel staat te gebeuren in de komende jaren Voorbeelden zijn de aanleg van het Leisure Park Blauwe Berg en de uitbreiding Run Shopping Centrum. Stuk voor stuk ontwikkelingen waar veel om te doen is.

Om 14.00 uur worden de liberalen ontvangen in het Wijkcentrum Risdam aan de Scheerder 1 door een vertegenwoordiging van diverse belangengroeperingen uit de wijk. De afvaardiging van de VVD-Hoorn zal bestaan uit lijsttrekker/wethouder Henk Hansen, fractieleden en enkele kandidaten.

Voor dit wijkbezoek heeft de VVD-Hoorn het Overleg Leefbaarheid Risdam Zuid/Nieuwe Steen, de Vereniging Belangen Risdam, de Bewoners Keern West en Kinderboerderij “De Woid” uitgenodigd.
Maar ook de andere bewoners van Risdam Zuid en Nieuwe Steen die hun zegje kwijt willen aan de VVD-Hoorn krijgen daarvoor zaterdagmiddag 21 januari volop de gelegenheid. Iedereen is van harte welkom!

De VVD-ers laten zich niet alleen in het Wijkcentrum bijpraten. Net zoals eerdere wijkbezoeken zal ook dit bezoek per fiets worden afgelegd, zodat zij zich ter plekke van situaties op de hoogte kunnen laten stellen. Uiteraard rijdt lijsttrekker Hansen op de campagnebakfiets! En natuurlijk wordt er weer Blokkers fruit uitgedeeld aan de belangstellenden.

Reacties
Reactie: (kees)
19-1-2006, 10:04
Ontspanningspark "de Blauwe Berg" is inderdaad veel beter!
(maar ja wat kun je van dit stel ambtenaren verwachten, die hebben doorgaans geen kijk/smaak op dingen, kijk maar bijv. naar de plannen van de jachthaven in het Wilhelmina park. Of op diverse openbare buiten-plekken iedereen muziek opdringen buiten. Ben je toch ziek in je hoofd?!

Reactie: (kees)
19-1-2006, 09:56
inderdaad, foeilelijke term! Dit is Nederland.

Reactie: (Laurie)
18-1-2006, 22:04
Ja, dat was eigenlijk het enige wat mij ook opviel uit dit bericht, Leisure Park Blauwe Berg. Beter is inderdaad "Ontspanningspark" of desnoods "Vrijetijdspark" Blauwe Berg, maar Leisure Park? Gadsie, wat een onnodige ’verengelsing’ terwijl er goede Nederlandse benamingen voor zijn. En verder is dit een artikel zoals er nog wel meer zullen volgen, de verkiezingskoorts komt er aan...bij mij nog niet trouwens. :)

Reactie: (rob verhoek)
18-1-2006, 20:25
Waar komt die stomme kreet "Leisurepark" De Blauwe Berg nou weer vandaan. We wonen hier in Nederland hoor. Mag het ook gewoon: "Ontspanningspark" of iets dergelijks zijn?