Plassende jongen bijt agent in arm.

ingevoerd op 25-1-2006

Dinsdagmiddag raakte in Hoorn een agent van politie gewond bij een aanhouding van een 18-jarige jongen uit Purmerend. De jongen werd aangehouden op het Keern omdat hij kort daarvoor had staan urineren tegen de gevel van een pand. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Op een gegeven moment beet hij één van de agenten in zijn arm. Daarnaast uitte hij een aantal grove beledigingen in de richting van de agenten. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Reacties
Reactie: (nesselaar)
5-8-2009, 08:54
1. doe het op eigen risico.
2. doe het niet,anders moet je misschien 50 euro betalen.
3.zet camera’s neer. daarna ophalen en kijken wat er op de video staat

Reactie: (inwoner hoorn)
1-2-2006, 20:05
Nog een minuutje dan:

Kameleon, je bent een beetje overspannen en/of in de war ben ik bang:

De pot verwijt nl. de ketel dat hij zwart ziet:

Eerst schrijf je dat jij vind dat het geven van enkele kritieken door mij op strontverspreiders even vervuilend is als de ontelbare hondenpoep elke dag overal, m.a.w.: vervuiling (hondenpoep/pis) = commentaar op die vervuiling. (zeg jij dus)
Dus wij uiten beiden kritiek op vervuiling zeg je, en nu wil jij bepalen wie dat wel en wie dat niet zou moeten doen. (arrogant heet dat)

Verder:

a) in mijn omgeving loopt het de spuigaten uit met de hondenstront, maar waarschijnlijk is dat bij jou minder het geval.
(Elke dag opnieuw stront aantreffen wordt erg eentonig en vervelend)
b) Hondenpoep is ergernis nr 1 in nederland volgens de statistieken.
c1) Jij bedient zelf je muis dus kies je zelf wat je (verder) leest maar blijkbaar trekt jou dit erg aan om tegen te strijden, en dat terwijl je geen hond zegt te hebben. (Soort Robin Hood van de strontverspreiders? Erg vreemd.)
c2) De hondenstront zoek ik niet op met een muis zeg maar, dat wordt je opgedrongen terwijl het verboden is, en dit gaat wel degelijk in op het onderwerp. Als jouw vermogen te kort schiet om een link te kunnen leggen, daar kan ik niets aan doen.
Tot slot: Kameleon, je hebt inmiddels meerdere stukjes geschreven wat niet op het onderwerp ingaat, en dat is misschien niet je goed recht, want er staat: plaats uw reactie op dit bericht.
Maar van mij mag je hoor. Succes! ( maar ik stop er nu echt mee, daar mijn leven rijk, mooi en gevarieerd is met helaas ook af en toe een enkele rotte appel, maar dat komt vanzelf weer ’s aan bod. :-))
Jij ook een mooie avond!

Reactie: (Hendrik)
1-2-2006, 17:10
inwoner@hoorn
je bent het zelfde als degene waar het artikel over gaat.
een ZEIKER

Reactie: (bla)
1-2-2006, 13:01
1. Nee, dat bepaal ik niet. Maar jouw monologen over je frustaties jegens honden worden wat eentonig en vervelend. En daar reageerde ik op. Dat is net zo goed mijn goed recht.
2. Dan worden ze zeker overschaduwd door dat honden-gewauwel. Want dat is namelijk het enige dat ik van je lees.
3. Ik ben hier niet degene die gefrustreerd is. Jij bent degene die praktisch om de haverklap onderwerpen bevuilt met gezeur over hondenoverlast, ook al is het totaal niet relavant.
4. Net zo helderziend als jij, aangezien jij onmiddelijk de conclusie trekt dat mensen die jou van repliek dienen óf ook asociaal óf gefrustreerd zijn. Maar blijkbaar heb je gewoon een beetje moeite met kritiek.

Maar ik wil jou uiteraard geen strobreed in de weg leggen. Dus ga vooral door over je honden-leed. En kijk uit voor hondenpoep op de stoep!

En hier laat ik het bij.. prettige dag verder!

Reactie: (inwoner hoorn)
31-1-2006, 22:42
1) bepaal jij waar iemand op mag reageren en hoe? Beetje arrogant.
2) heb ik wel gereageeerd op het "leed" van andere zaken. En trouwens ook op ’leuke’ berichten.
3) klinkt jouw tekst tamelijk agressief en ik kan je vertellen dat agressie altijd wordt veroorzaakt door frustratie (afgezien van verkeerde medicijnen/ kleursttoffen e.d. gebruik) , dus wie is er gefrustreerd?
4) probeer een leven te krijgen? Helderziend? Leg even uit hoe mijn leven er uit ziet tot nu toe....
Kortom: kraam geen onzin uit....
(en hier laat ik het bij)

Reactie: (bla)
31-1-2006, 14:19
PS: ik heb geen hond. En ik vind vervuiling door honden(eigenaars) net zo smerig. Maar jouw berichtvervuiling is minstens zo vervelend. Kortom: jij doet precies hetzelfde als al die hondeneigenaars.

Reactie: (bla)
31-1-2006, 13:42
Inwoner, deze hele site staat vol met nieuwsberichten over leed dat andere inwoners in Hoorn elkaar aandoen. Inbraken, molestaties, noem maar op. En jij loopt maar door te zaniken over hondenpoep, terwijl ik bij die andere berichten niets van je tegenkom... ga je frustraties eens elders botvieren of -nog beter- probeer een leven te krijgen!

Reactie: (inwoner hoorn)
30-1-2006, 22:36
AlS dat nodig zou zijn lezer -wat, helaas voor jou, niet zo is,- dan zou ik een grote wachtlijst voor mij hebben getroffen want het internet staat vol met klachten over asociale hondenbezitters. Deze personen zouden moeten worden gesocialiseerd naar andere personen èn naar hun eigen hondjes toe. (honden leven nl. allemaal in onnatuurlijke condities volgens ECHTE deskundigen)

Het zou ook kunnen zijn dat ook jij een asociaal persoon bent en daarom blind voor asociaal gedrag.(?) Het blijft voor mij ongelooflijk dat de meeste ’hondenmensen’ iedere dag weer hun hondendrol bij een ander op de stoep neer laten neerkeilen, maar vooral dat hier niet tegen wordt opgetreden. Verder kan ik je melden dat zo’n stukje tekst als dit in 1 minuutje is ingetypt en geplaatst, en dat ik mij verder prima voel. Dank je!

Reactie: (psychiater)
30-1-2006, 00:13
Ben even de hond uitlaten.

Reactie: (lezer)
29-1-2006, 23:30
het wordt tijd dat die meneer met dat hondenpoeptrauma zich nu eens bij een psychiater gaat vervoegen

Reactie: (inwoner hoorn)
28-1-2006, 10:31
uh.....4 voeters uiteraard....

Reactie: (inwoner hoorn)
28-1-2006, 10:29
De VIEZE HONDENBEZITTERS laten met z’n allen elke dag hun toegeeigende 2 voeters overal tegen aan pissen en schijten inclusief kinderspeelplaatsen, voetbal velden bij anderen op de stoep, in openbaar groen. paaltjes, bomen in andermans tuin, enz. enz.. en vrijwel niemand ruimt het op.

Dit laat politie en de gemeente wèl toe.
Niet eerlijk hè?!