Wouter Bos naar Hoorn

ingevoerd op 8-2-2006

Maandag 13 februari gaan lokale PvdA’ers en Tweede-Kamerleden op bezoek bij ouderen, vrijwilligers en werkers in de ouderenzorg. Speciaal voor ouderen is het boekje ‘Met hart voor ouderen’ geschreven. In dit boekje laat de PvdA met tien feiten zien dat het kabinet Balkenende ouderen in de kou laat staan en worden 10 redenen genoemd waaruit blijkt dat de PvdA hart heeft voor ouderen.
 
De PvdA vindt dat ouderen in de kracht van hun leven de mogelijkheid moeten krijgen hun leven naar eigen inzicht in te richten. Ouderen die ziek, arm of anderszins hulpbehoevend zijn, verdienen het om omringd te worden met zorg en aandacht. In het boekje ‘Met hart voor ouderen’ doet de PvdA hiervoor enkele voorstellen.
 
In Hoorn zullen PvdA-leider Wouter Bos, Tweede-Kamerlid Peter Meijer, de Hoornse PvdA lijsttrekker Jack van Es en de kandidaat-raadsleden een bezoek brengen aan woonzorgcentrum Kersenboogerd om het boekje ‘Met hart voor ouderen’ uit te delen en in gesprek te gaan met kiezers. Na dit bezoek zullen de PvdA-ers in het winkelcentrum met kiezers in gesprek gaan. Tot slot zal kamerlid Peter Meijer samen met enkele lokale PvdA-ers een bezoek brengen aan een delegatie van Vietnamezen in Hoorn. Dit vindt plaats in het wijkcentrum alwaar op dit moment een fotoexpositie hangt die een beeld geeft van de vlucht uit Vietnam, het leven in Hoorn en de plannen voor de Vietnamese woongemeenschap.

Reacties
Reactie: (s.kahlman)
2-3-2006, 13:04
M, ik heb een andere reactie , wij zijn 2 ouderen met een a o w tje. vannacht is ons brommobieltje die we in bruikleen hadden van het stadshuis totaal uit gebrand en nu zitten we zonder vervoer we kregen daar een kleine vergoeding voor. we hebben nu besloten om maar niet meer met een ander brommobieltje te gaan rijden maar met een o v taxi ons gaan vervoeren, maar nu krijgen we helemaal geen vergoeding meer voor vervoer ook niet wat we hadden, hoe is dit nu te plaatsen ,ik begrijp er niets meer van in een trein of grote bus kan mijn man niet komen.wat nu???????????