Hoorns Culturele Weekend: Hoorn Kunst & Cultuur

23-08-2018

Nog een week en dan is het zo ver, dan staat Hoorn weer in het teken van Kunst & Cultuur. 
U kunt genieten van het complete kunst- en cultuuraanbod van Hoorn en omgeving tijdens de 14e editie van het culturele weekend Hoorn Kunst & Cultuur! 


Dat begint al komende vrijdag 31 augustus met een fantastische Culturele Proeverij. Alle Hoornse culturele instellingen, verenigd in Cultuur Hoorn, laten zich in Schouwburg Het Park van hun beste kant zien. Van 16.00 - 21.00 uur kunt u genieten van theaterscenes, muziek, dans en voorstellingen.

 

Op zaterdag natuurlijk de Havenconcerten in de Karperkuyl met als heerlijke afsluiter The Tibbs. En ook (op zaterdag en zondag) Open Ateliers in het Buismangebouw (Muntstraat 7). 

 

En dan op zondag 2 september is het weer de dag van de grote Kunst- en Cultuurmarkt. 
Zo’n 150 kunstenaars vanuit alle windstreken en nemen u mee in hun wereld van creativiteit: schilder- en tekenkunst, fotografie, glaskunst, sieraden, beeldende kunst, brons en keramiek.

 

Bij de Boterhal kunt u meedoen aan het enorme tekenproject ’Big Draw’. Toon uw talent! 
De culturele instellingen van Hoorn en Westfriesland tonen op de Cultuurmarkt hun programma van het nieuwe seizoen en op YoungArt (Roode Steen) is de jeugd natuurlijk weer van harte welkom. En als u dan toch op de Roode Steen bent, breng dan ook een bezoek aan het kersverse pop-pop museum EXPOOST. Op Grote Oost 2 is de expositie Zilveren Camera te zien. Gratis entree.    

 

Zie voor het complete weekendprogramma: www.hoornkunstencultuur.nl (http://www.hoornkunstencultuur.nl)

 

Foto: Benno Ellerbroek

Hoorn kunst&cultuur Hoorn kunst&cultuur
Hoorn kunst en cultuur logo Hoorn kunst en cultuur logo