Kikker en de Vallende Ster in Het Park

07-02-2019

Doe een wens bij  Theater Terra, bekend van Welterusten Kleine Beer en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical, naar de boeken van Max Velthuijs.

 

Deze musical, voor iedereen vanaf 4 jaar, is van september tot en met maart te zien in heel Nederland en Vlaanderen. Op zaterdag 2 maart om 16:00 uur komen Kikker en zijn vriendjes naar Schouwburg Het Park in Hoorn.

 

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. ”Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

 

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.theaterterra.nl (http://www.theaterterra.nl).

 

Over Theater Terra Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Aladdin en Kikker en de Vallende Ster te zien.

 

De spelers en makers

Spelers: Wesley de Ridder, Anouk Snel, Pepijn Schwartz en Ewout Heijbroek | Naar de boeken van: Max Velthuijs | Script & Liedteksten: Bruun Kuijt | Muziek: Fons Merkies | Regie: Wesley de Ridder | Decor-, Poppen- & Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Producent: Michiel Morssinkhof

Het Park gebouw Het Park gebouw