Waar haal jij je energie vandaan?

De Engel van Hoorn over het energievraagstuk

Wanneer het gaat over energie ligt het voor de hand om te denken aan zonnepanelen, windmolens en (wellicht) kernenergie kortom aan alternatieve energiebronnen die de mensheid ook over veertig jaar nog kunnen voorzien van voeding, water en brandstof, aldus Ds. Kooiman.

Maar misschien is het nog meer de moeite waard om in breder verband met elkaar van gedachten te wisselen over energie. Bijvoorbeeld over de vraag of wij nog energie hebben om iets te doen aan de opwarming van de aarde, een rechtvaardiger wereld, een eerlijker verdeling van geld en goed en aan de wereldvrede. Of wie niet murw zijn geworden van alle slechte voorspellingen en alle onheilsberichten. Of wij überhaupt nog puf hebben om op een persoonlijke manier bezig te zijn met allerlei dingen waarvan velen zeggen dat de politiek ze moet oplossen.

Tijdens de volgende bijeenkomst van de Engel van Hoorn zal stil worden gestaan bij onze dromen en mogelijkheden. Onze energie en onze energie-lekken. Er zullen praktijkverhalen worden verteld, er zullen ballonnetjes worden opgelaten ( ), er zal een column worden uitgesproken door Lammy Taanman is er muziek van Paula Snoeijer en Arja Kraal.

U bent Van harte welkom op zondag 17 februari in de kapel van Dijk en Duin, Wilhelminalaan 2. Inloop van 13.30 – 14.00 uur.
Programma van 14.00 – 15.30 uur en na afloop is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid om door te praten.

Hoogspanning Hoogspanning