Dierenheld Anneline Bruins Slot

19-04-2019

Anneline Bruins Slot uit Hoorn gaat in juni een week meehelpen als vrijwilliger in een hondenasiel in Spanje. ,,Het is een wens die ik al een tijdje heb maar nu ga uitvoeren”, laat de eigenaresse van een buikdansschool enthousiast weten.

,,Uiteraard wil ik naast mijn werk als vrijwilliger ook graag helpen met een financiële bijdrage. Ze doen zoveel goed werk voor honden die gedumpt, mishandeld of afgedankt zijn. Ze verzorgen ze liefdevol (zie de verhalen die ze op facebook plaatsen) en uiteindelijk is het doel dat ze naar een nieuw baasje gaan. Kortom: dit zijn kanjers die altijd een handje (financiële) hulp kunnen gebruiken! Wat hebben ze nodig? Naast het kopen van voer en de medische kosten die ze hebben bij zieke of gewonde honden, zijn ze in de zomer ook erg blij met vlooienmiddel (Advantix) en een bijdrage voor hun castratie/sterilisatie project. Advantix neem ik zelf mee voor hen. Om ze een handje te helpen heb ik een crowdfunding actie opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze mensen die met zoveel liefde de honden opvangen en verzorgen.

Wil je mijn crowdfunding actie ook steunen? Geef dan wat je kan missen. Alvast bedankt namens de viervoeters in Amposta! Voor donaties, zoek ons op via: geef.nl (https://www.geef.nl/nl) en voor informatie over het hondenasiel: hondenzorgenwelzijn.nl (https://hondenzorgenwelzijn.nl/).

Bron: DenD

Anneline Bruins Slot Anneline Bruins Slot