Boer Heiwerken vertrokken van Siriusstraat

02-05-2019

Het voor het heiwerk verantwoordelijke bedrijf Boer Heiwerken heeft dinsdagmorgen 30 april de hei-installatie van het project aan de Siriusstraat in Hoorn verwijderd. Volgens een woordvoerder van het bedrijf moet de aanbesteding voor de volgende fase (vanaf flat 3) nog gedaan worden.

Veel buurtbewoners zouden graag gezien hebben dat het heiwerk voor alle te bouwen flats zou worden gedaan, zodat ze daarna van het gedreun af zijn, maar het ziet er naar uit dat pas na de bouwvak weer verder geheid gaat worden.

Het projectteam van Slokker Bouwgroep is inmiddels druk bezig met de funderingswerkzaamheden. Als Slokker net zo voortvarend te werk gaat als Boer Heiwerken, dat slechts de helft van de geplande zes weken nodig had, dan moet er voor de bouwvak al veel gerealiseerd zijn.

De projectmanager, zelf aanwezig op locatie, zal ons niet voorzien van informatie. Dat beschouwt hij niet als zijn taak. Hopelijk draait de man bij, zodat we de voortgang uit de eerste hand kunnen vernemen. In het andere geval is er altijd nog een tweede hand. Communicatie blijft veelal een ondergeschoven kind.

Siriusstraat Boer Heiwerken vertrekt Siriusstraat Boer Heiwerken vertrekt
Siriusstraat 26 april 2019 Siriusstraat 26 april 2019