Neem je puber gratis mee naar de Zondag van NIX (Video)

19 mei met de tofste film van het jaar in Vue Cinema Hoorn

Video: klik_hier (https://d15k2d11r6t6rl.cloudfront.net/public/users/Integrators/a0a42ab5-3cb9-4912-84b7-3c6e47330d5c/smart-pr-805/NIX_Vue%20Zondag%20van%20NIX%20SELFIE.mp4)

NIX18 introduceert in samenwerking met bioscoopketen Vue ‘de Zondag van NIX’. Want wanneer zie je die pubers eigenlijk nog? Ze vliegen in en uit, hangen op hun kamer en spreken af met vrienden. Hoogste tijd om lekker samen te NIXEN. Neem jouw puber zondag 19 mei om 14.30 uur gratis mee naar de Vue Cinema Hoorn. Want juist de luchtige, gezellige één-op-één momenten zijn gelegenheden waarop een kwart van de ouders NIX ter sprake brengt, zo blijkt uit een recente peiling die is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS.

 

Bij de Zondag van NIX kijk je samen met je puber naar de tofste film van het jaar. Nodig jouw puber uit om samen naar deze superheldenfilm te gaan in Vue Cinema Hoorn en ontvang één kaartje gratis. De Zondag van NIX is in Vue bioscopen in Nederland verspreid over 20 verschillende steden, waaronder Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Hilversum en Purmerend. 

 

Ron Sterk, directeur Vue Cinemas: “Wij werken als bioscoopketen graag mee aan belangrijke maatschappelijke thema’s. In onze bioscopen hebben wij met veel verschillende leeftijden te maken, zo ook pubers. Juist hierom ben ik erg trots dat wij iets kunnen betekenen voor de campagne van NIX18. De bioscoop is namelijk dé plek waar ouder en puber in een ontspannen omgeving quality time kunnen hebben.”
 

Koop je kaartje voor de Zondag van NIX

Op 19 mei om 14.30 uur neem je je puber gratis mee naar een van de Vue Cinemas. Gezellig zo’n Zondag van NIX. Kijk voor tickets en meer info op NIX18.nl.

 

Goed voorbereid!

Wist je dat ‘thuis leren drinken’ toch niet werkt? Kijk voor meer informatie en misvattingen op NIX18.nl (https://www.nix18.nl), zodat jij zondag 19 mei vol vertrouwen kan NIXEN met je mondige puber. Maar maak er vooral een leuke dag van!

 

Over de campagne
De campagne ‘Iedereen heeft het over NIX’ geeft ouders een steuntje in de rug en laat zien dat praten over niet roken en drinken onder de 18 heel vanzelfsprekend is. Iedereen heeft het er over en vaak zijn kinderen al meer op de hoogte dan de ouders zelf. Voor de zondag van NIX zijn de NIX18-hoofdrolspelers nu ook te zien in een bioscoopcommercial en een online campagne. Hierbij wordt duidelijk dat samen met je ouders naar de film gaan leuk is maar soms ook een beetje ongemakkelijk kan zijn.

Zondag 19 mei in Vue Cinema Hoorn Zondag 19 mei in Vue Cinema Hoorn