Radio Bontekoe weer te horen op AM 828 kHz

23-05-2019

De keiharde wind die enkele weken geleden over o.a. Hoorn raasde, veroorzaakte schade aan de zendantenne van Radio Bontekoe. De schade was dermate groot, dat besloten werd om deze niet meer te repareren, maar een geheel nieuwe antenne te bouwen.

Woensdagmiddag was de bouw daarvan zover gevorderd dat de zender kon worden aangezet. Radio Bontekoe is daardoor weer te beluisteren in de ether in geheel Westfriesland en een groot deel van de het noorden van de provincie Noord-Holland. De frequentie waarop de lokale zender uitzendt is op de middengolf 828 kHz. Luisteren via de ether is vooral handig in de auto. De meeste autoradio’s hebben ook AM ontvangstmogelijkheid.

Radio Bontekoe is dé lokale zender voor Hoorn Blokker en Zwaag, met een grote diversiteit aan programma’s. Zie hiervoor Radio Bontekoe programmering (https://www.radiobontekoe.nl/pg-31212-7-116441/pagina/programmering.html)

Radio Bontekoe is ook te ontvangen via internet www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) en via de app ’tunein radio’, gratis te downloaden uit de appstores van Google en Apple.      

ONAIR2 ONAIR2