3JS – Heroes verplaatst naar 19 juni

24-05-2019

Afgelopen dinsdag (21 mei) is de show van de 3JS in Het Park geannuleerd, omdat leadzanger Jan Dulles wegens ziekte niet in staat was om het concert door te laten gaan. Bezoekers zijn per e-mail en SMS op de hoogte gebracht dat de show wordt verplaatst naar 19 juni. De kaarten van 21 mei zijn op 19 juni gewoon geldig.

 

Heroes of Music

3JS brengen in “Heroes of Music” een eerbetoon aan Elvis, The Beatles, Bob Marley en David Bowie, die vernieuwing brachten in de muziekwereld en daarmee de wereld veranderden. De drie Volendamse virtuozen laten, samen met hun fantastische band, de nummers van de grote helden herleven. De show van 23 mei werd door het publiek in Hoorn lovend ontvangen.

 

Laatste concert van 3JS in de huidige formatie in Hoorn

In “Heroes of Music” spelen de 3JS voor de laatste keer in de huidige formatie met Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. 19 april maakten de muzikanten via social media namelijk bekend dat Jan de Witte per direct stopt met de band en verder gaat onder de naam ‘Blanko’. Jan: ”Ik geloof in mijn project en in mijn muziek en ik wil het een eerlijke kans geven en dat kan alleen als ik er 100 procent voor ga”. Naast het vertrek van Jan de Witte, kondigde de band meteen aan dat er een vervanger is gevonden: de 27-jarige Robin Kuller. 

 

Voor de liefhebber

De 3JS voor de laatste keer in de huidige formatie zien? Dat kan, want er zijn nog prachtige plaatsen op het balkon beschikbaar. U kunt uw kaarten bestellen op de website van Schouwburg Het Park: www.hetpark.nl evenals alle kaarten voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat.

 

Jan Dulles voelt zich inmiddels weer fit en de band kijkt er naar uit om terug te keren naar Hoorn op 19 juni.

Het Park gebouw Het Park gebouw