Woensdag 12 juni programma's van Radio Bontekoe

Hét geluid van Hoorn

Elke dag is speciaal bij de Hoornse zender, maar woensdag is bij Radio Bontekoe nog net iets specialer dan andere dagen. Waarom? Elke woensdag wordt bij Radio Bontekoe de week doorgezaagd met maar liefst 5 bijzondere programma’s:

De ochtend met Joop van der Sluijs 10 - 12 uur

Een luchtig ochtendprogramma met actualiteit, verjaardagen, topper van de dag, cabaret en muziek. Dit alles op prettige wijze aan elkaar gepraat door Joop van der Sluijs.

Back in the Years met Ton Korver 15 - 17 uur

Een 2 uur durend muziek programma met elke week een ander thema. Deze week: de mooiste duetten. Ton Korver draait ze niet alleen, maar geeft ook informatie over de artiesten. Zeer aan te bevelen.

Hoornse Vertelsels met Wally Ooms 17 - 18 uur 

Wally Ooms heeft elke week een ander ’Hoorns Vertelsel’. Een verhaal over mensen en gebeurtenissen die zich in Hoorn afspeelden of nog spelen. Deze week gaat Wally het hebben over zijn vroegere school de MULO Onder de Boompjes. Een periode waarvan Wally zegt ”Eerst kwam het vermaak dan pas de studie.” Niet te missen uitzending dus.

Bontekoe Klassiek met Hendric van Doorn 18 - 19 uur

Hendric van Doorn is de hele week bezig met samenstelling van dit programma. Elke woensdag zit hij klaar om aan u zijn klassieke muziekkeuze te laten horen. Voor liefhebbers van klassieke muziek, hét programma.

 

opeRAdio, opera met Peter Ursem 19 - 20 uur

Peter Ursem heeft Radio Bontekoe gevonden als instrument om met u zijn operapassie te delen. Elke woensdag draait en behandeld hij opera. De mooiste area’s komen voorbij. Het is maar goed dat zijn microfoon tijdens dat draaien dicht staat, anders zou u hem mee kunnen horen galmen. Operaliefhebber of niet, je wordt blij van dit programma.

Radio Bontekoe, hét geluid van Hoorn, is meer dan alleen een lokaal Hoorns radiostation. Ook via de website Hoorngids.nl, Facebook en twitter, brengt het station een varieteit aan Hoorns nieuws, sport, column, cultuur en evenementenagenda. Radio Bontekoe is in Noord- Holland Noord te ontvangen via de ether op de middengolf 828 kHz, wereldwijd op internet www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) (ook op smartphone of tablet) en de app ’Tunein radio’, gratis te downloaden uit de appstores van Apple, Android en Windows.

Studio De Kreek microfoon Studio De Kreek microfoon