Beachvolleybal op de Roode Steen

Voor de 12e keer in hartje Hoorn

Beachvolleybal Hoorn uitgebreid met toernooi voor scholieren van het basisonderwijs. In het weekend van donderdag 27 juni, vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni wordt voor de 12de keer het Beachvolleybaltoernooi Hoorn georganiseerd. De sportieve strijd speelt zich af op het meest markante plein van Hoorn: de Roode Steen, 180 teams nemen deel aan dit zomerse spektakel.

De donderdag is aan het zeer succesvolle evenement toegevoegd. Hierdoor kunnen ook de scholieren van het basisonderwijs, groep 6-8 met veel plezier gaan genieten van het zand spektakel.

Op het plein komen drie beachvolleybalvelden te liggen. Alle velden worden voorzien van een professionele netinstallatie en belijning. Rondom het beeld van Jan Pieterszoon Coen wordt een  dikke zandlaag aangelegd. ”Het is uniek om al dat zand op de Roode Steen te zien liggen. Daaromheen genieten de bezoekers vanaf het terras van het spektakel.

De combinatie - volle terrassen en de Beach volleyballers die met passie en plezier aan het sporten zijn - zorgt voor een unieke sfeer.” ”Het Beachvolleybaltoernooi Hoorn behoort tot één van de grootste stedelijke beachvolleybaltoernooien van Nederland.

Programma Beachvolleybal Hoorn:

* Donderdag 27 juni om 14:00 uur start het evenement met de leerlingen van het basisonderwijs. Vanaf 18:00 uur gaan de bedrijventeams en de Heren2:2 laag van start.

* Vrijdag 28 juni om 09:00 uur en om 13:00 uur zijn de leerlingen van het voortgezet onderwijs aan de beurt. Vanaf 17.00 uur gaan de bedrijventeams met elkaar de strijd aan.

* Zaterdag 29 juni vanaf 09.00 uur staat in het teken van dames- en herenteams 2:2. Om 21.30 uur staan de finalewedstrijden Heren Hoog gepland.

* Zondag ochtend 30 juni laten de jeugdteams (2 tegen 2,) zien dat het beachvolleybal onder de jeugd populair is. Vanaf 12.30 uur gaan de teams 3:3 en de Horeca teams van start. Rondom 18.00 uur worden de prijzen voor de finalisten uitgereikt.

Beachvolleybal is niet alleen een prachtige sport om aan deel te nemen, voor het publiek is het een happening om naar te kijken. Het enthousiasme en plezier waarmee de teams aan deze sport deelnemen is geweldig. Het hoge niveau van de dames- en herenteams die 2:2 spelen, zorgt voor spectaculaire wedstrijden”

Plezier, gezelligheid, een zonnige- en tropische sfeer zijn de ingrediënten voor een succesvol evenement. Kom dus naar de Roode Steen in Hoorn om van het Beachvolleybal te genieten.

20170702_131626 20170702_131626
Beachvolleybal op de Kaasmarkt Beachvolleybal op de Kaasmarkt
Ik hou van Hoorn.1 Ik hou van Hoorn.1