Zaterdag in Radio Actueel Roger Tonnaer, Roy Drommel en Calvin de Groot

Laatste uitzending van seizoen 2018-2019, op 7 september volgende uitzending

In het live actualiteitenprogramma ’Radio Actueel’ van zaterdag 29 juni op Radio Bontekoe, zijn Roger Tonnaer, raadslid van de gelijknamige fractie in de Hoornse gemeenteraad en Roy Drommel, raadslid namens GroenLinks, onze studiogasten. Via de telefoon zal Calvin de Groot worden geinterviewd. Hij is Hoorns karttalent. Om betere spullen te kunnen aanschaffen is hij een crowdfunding gestart.  

Presentator van Radio Actueel is Johan van der Tuin. Techniek en muziekkeuze wordt deze week verzorgd door Peter Kaarls.

Verder de agenda en Hoornse actualiteiten. Dit alles aaneengesmeed tot een 2 uur durend programma met prettig in het gehoor liggende muziek.

Radio Bontekoe is te ontvangen in de ether op AM 828 kHz en via internet op www.radiobontekoe.nl of app ’Tunein Radio’, gratis te downloaden uit de ’Google Play Store’, ’Apple App Store’ en ’Microsoft App Store’ voor Android, iOS en Windows platforms. ’Radio Actueel’ is na de uitzending nog een week te beluisteren in Radio Bontekoe’s ’Live gemist’.

Radio Actueel Radio Actueel