De heetste Hoornse platen- en cd-beurs ooit

Liefhebbers laten zich door hitte niet afschrikken

De extreem hoge temperatuur tijdens de jaarlijkse woensdagse platenbeurs op 24 juli 2019 in hartje Hoorn, houdt de echte liefhebber niet tegen. ”Het heeft zelfs zijn voordelen”, zo verzekert een muziekliefhebber die van stand naar stand loopt in de hoop de zeldzame plaat te vinden die al zo lang op zijn wensenlijstje staat. ”Als het rustig is kun je er veel beter bij”. 

En inderdaad is het aan de rustige kant. Bij de recordtemperatuur van royaal boven 30 graden, hebben velen er voor gekozen om in plaats van de jaarlijkse woensdag platen- en cd-beurs te bezoeken, elders verkoeling te zoeken.

Voor de liefhebbers is de platenmarkt een feestdag en is niet gaan geen optie. Zij trotseren de intense hitte en krijgen het pas echt warm als ze tijdens het struinen de zeldzame opname vinden waar ze al zo lang naar op zoek waren.

Het was weer gezellig in Hoorn. Volgende week de laatste woensdagmarkt dit zomerseizoen. Die dag is aan de kinderen tijdens ’Piraten van de Gouden Eeuw’. Er zijn bijzonder veel spring-, klauter- en klimattracties en je kunt je ter plekke laten omtoveren in een echte piraat!       

Platenmarkt 2019 Platenmarkt 2019
Platenmarkt 2019_2 Platenmarkt 2019_2
Platenmarkt 2019_3 Platenmarkt 2019_3
Platenmarkt2019_1 Platenmarkt2019_1