Jan Kooijman en Mans Semler komen in boek "Typisch Hoorn"

10-08-2019

Jan Kooijman en Mans Semler knappen kinderfietsjes op om in de feestmaand december uit te delen aan kinderen waarvan ouders geen fietsje voor hun kroost kunnen kopen. Ze zijn hier vorig jaar mee begonnen en het succes was overweldigend en ontroerend.

In een tijd waarin veel mensen langs elkaar leven en in het leven staan met de houding ’ieder voor zich God voor ons allen’, is de sociale gedrevenheid van deze mannen een voorbeeld voor velen. Zij gaan niet over tot de orde van de dag, maar pakken aan en zetten zich volkomen belangenloos in voor het geluk van kinderen uit minderbedeelde gezinnen.

Dit is ook opgevallen bij de commissie die de selectie doet van portretten voor het boek ’Typisch Hoorn’. Zij ontvingen het volgende bericht:

”Beste Jan en Mans, Ik heb het genoegen u hierbij te kunnen melden dat u door onze commissie definitief bent geselecteerd voor een portret in ons boek “Typisch Hoorn”. Gefeliciteerd! U bent, naast de ca. 50 bedrijven, 1 van de slechts ca. 100 personen die in deze uitgave zullen worden geportretteerd”.

De reactie van Jan en Mans: Ontroerd en ontzettend blij dat wij Mans Semler en Jan Kooijman hier aan mee mogen werken met onze gratis Fietsjes Actie. We zijn vereerd echt waar!

Mans Semler en Jan Kooijman knappen kinderfietsen op Mans Semler en Jan Kooijman knappen kinderfietsen op