Kunst- en 2de hands boekenmarkt Koepelkerk

25-08-2019

De vrijwilligers van de stichting Koepelkerk, organiseren op zondagmiddag 8 september a.s. weer een grote 2de hands kunst- en antiek boekenmarkt in de Koepelkerk aan het Grote Noord te Hoorn.

 

Al bijna 35 jaar organiseert het actiecomité van deze restauratiestichting 2de hands boeken- en platenmarkten, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het instandhouden en restaureren van het monumentale kerkgebouw. 

 

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor de grootscheepse restauratie van de voorgevel en de twee fronttorens aan het Grote Noord lopen ten einde, en de organisatie hoopt volgend jaar aan deze klus te kunnen beginnen.
Om de laatste centen bijeen te brengen organiseert de stichting nog een paar grote 2de hands boekenmarkten dit najaar. Om vervolgens ruimte te maken om aan de restauratie te kunnen beginen.

 

Honderden boeken

Op deze kunst-boekenmarkt zijn behalve vele honderden kunstboeken, ook boeken over geschiedenis, antiek en boeken over Hoorn en omliggene dorpen en steden te koop.

 

De vrijwilligers hebben deze boeken in het afgelopen seizoen bewaard en gesorteerd voor deze speciale kunstmarkt op zondag 8 september en vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur bent u van harte welkom in de Koepelkerk. (Toegang gratis)

De monumentale Koepelkerk is tevens deze middag gratis te bezichtigen.

 

Boeken en platenmarkt Koepelkerk.1 Boeken en platenmarkt Koepelkerk.1