Dam tot Dam Weekend: beleef het als vrijwilliger

Versterk jij het vrijwilligersteam? 

Op 21 en 22 september is het weer zover. Dan breekt het Dam tot Dam Weekend aan waarin de organisatoren met ruim 1.400 vrijwilligers vier grote evenementen neerzetten. Met de Dam tot Dam Wandeltocht en Damloop by night op zaterdag 21 september en de Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop op zondag 22 september beleven meer dan 83.000 wandelaars, hardlopers en fietsers een fantastische dag. Wil jij hier samen met de organisatie een succes van maken? Word dan onderdeel van het Dam tot Dam vrijwilligersteam.

Wat kun je doen?

Wil jij de handen uit de mouwen steken, de deelnemers van dichtbij toejuichen of juist liever achter de schermen aan de slag? Er zijn verschillende functies waar je jouw talent kunt laten zien. Zoals bij de kledinguitgifte, het verkeer regelen of combineer het aanmoedigen met het uitdelen van water onderweg bij een verzorgingspost. Voor iedereen is er iets te doen. 

Beloning vrijwilligers 
Als vrijwilliger maak je een onvergetelijke ervaring mee, ontvang je eeuwige waardering van deelnemers, ben je onderdeel van een topteam, ontvang je een mooie aanvulling op je CV, een herinneringsshirt van het evenement waar je helpt en verzorging van eten en drinken. Wanneer jij met tien vrijwilligers van jouw sportvereniging komt helpen, dan ontvang je ook nog eens een vergoeding voor in de clubkas.

Aanmelden 
Heb jij passie voor de sport, ben je minimaal 16 jaar, enthousiast en gastvrij? Meld je dan aan door contact op te nemen met Le Champion: vrijwilligers@lechampion.nl (mailto:vrijwilligers@lechampion.nl), 072-5660129 of meld je direct aan via www.lechampion.nl/vrijwilligers (http://www.lechampion.nl/vrijwilligers). Kun je dit weekend niet helpen, geen probleem. Een maand later wordt de Amsterdam City Walk op zaterdag 19 oktober en de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober georganiseerd. Alle informatie is te vinden op www.lechampion.nl (http://www.lechampion.nl). 

Vrijwilligers Dam tot Dam weekend Vrijwilligers Dam tot Dam weekend