Open dag in De Waterhoorn op 8 september

04-09-2019

HOORNGIDS | Open dag in De Waterhoorn in Hoorn: beleef de fantastische boven- en onderwaterwereld bij de Waterhoorn en maak kennis met al het leuks wat zwembad de Waterhoorn te bieden heeft.

Tijdens deze open dag maak je kennis met alle verenigingen die actief zijn bij de Waterhoorn, hebben we diverse activiteiten voor kinderen, zijn er speciale horeca-aanbiedingen en kun je zelfs vanaf 12:00 uur vrij zwemmen voor maar € 2,00 per persoon, ongeacht je leeftijd. Simon Ballon zal aanwezig zijn voor prachtige creaties met ballonnen!

Verenigingen bij De Waterhoorn

Wil je meer weten over de verschillende verenigingen, lees dan snel verder! Tevens zal een groot deel van deze verenigingen ook demonstraties aanbieden of kun je zelfs mee doen met verschillende lessen. Het programma van de clinics volgt nog.

MonoVinzz

Bij MonoVinzz kun je vinzwemmen als recreatie- of wedstrijdsporter. We leren het je graag. Elke vrijdagavond om 21 uur trainen wij in de Waterhoorn. We zwemmen met gewone zwemvliezen én met monovinnen, boven én onderwater met en zonder perslucht flessen. Ben je benieuwd; kom dan een gratis proefles volgen.

ZVH zwemmen & waterpolo

Wil je lekker recreatief zwemmen? Voel je je helemaal thuis in het buitenwater? Ben je een Wedstrijdzwemmer in spé? Dan is de afdeling Zwemmen geschikt voor jou. 
Ben je een echte waterrat en een echte teamplayer? Dan is waterpolo echt iets voor jou!

Zwemvereniging INO

Dé zwemvereniging van Hoorn is de sportieve en fanatieke zwemvereniging van Hoorn met ruim 130 actieve leden. Het doel van de vereniging is om voor ervaren zwemmers alsmede jeugdige minder ervaren zwemmers het plezier van zwemmen mogelijk te maken. De zwemvereniging kan dit door iedere week in verschillende groepen afwisselende zwemtrainingen aan te bieden.

Atlantic Duikcentrum

Maak kennis met de mooie onderwater wereld in Nederland en buitenland. Al 25 jaar verzorgen wij Padi duikopleidingen in Hoorn.
In onze winkel op de Factorij 35f in Zwaag kun je terecht voor alle snorkel en duikmaterialen, wij geven je een goed advies.

Duikcentrum en Duikvereniging Active Diving MolaMola

Wij geven duiklessen aan kinderen vanaf 8 jaar, volwassenen en mensen met een beperking. Om te ervaren hoe het is om te zweven onder water. Verder hebben wij ook een bloeiende vereniging die bestaat uit verschillende leeftijden. Buiten het duiken om organiseren we ook weekendjes weg met elkaar.

Open dag in De Waterhoorn Open dag in De Waterhoorn