HoornRadio nieuwe naam voor Radio Bontekoe

05-09-2019

HOORNGIDS | Na zes jaar door het leven te zijn gegaan als ’Radio Bontekoe’, hebben bestuur en leden van de omroepvereniging besloten om de naam te wijzigen in ’HoornRadio’. Die naam maakt meteen duidelijk waar de omroep voor staat.  

Op de gloednieuwe website zijn de Hoornse nieuwssite ’HoornGids’ en ’HoornRadio’ samengebracht. Het is daardoor nu mogelijk om binnen één site kennis te nemen van de belangrijkste nieuwsfeiten in Hoorn, zonder dat je je door nieuws uit andere plaatsen hoeft te worstelen. En dit alles zonder irritante reclame popups. Verder bevat de site ook een uitgebreide agenda van uitgaansmogelijkheden in Hoorn.


HoornRadio

’HoornRadio’ zendt 24 uur per dag uit met gerichte programma’s, waaronder veel live-uitzendingen, zoals algemeen wereldnieuws, muziek, sport, cultuur, Hoornse programma’s en actualiteit uit onze gemeente. Dit alles verzorgd door zo’n 35 enthousiaste vrijwilligers.

Neem eens een kijkje op de website. Met een paar klikken kunt u via www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl) op de desktop én mobiel luisteren naar de programma’s van HoornRadio en via Hoorngids volledig op de hoogte blijven van wat er speelt in Hoorn, Blokker en Zwaag.

HoornRadio voorheen Radio Bontekoe HoornRadio voorheen Radio Bontekoe