SingAlong Hoorn met groot live orkest

Alle muzikale talenten uit regio Hoorn in één groot orkest

HOORNGIDS | Zondag 1 december vindt in schouwburg Het Park het SingAlong muziekspektakel plaats. Dat betekent heerlijk meezingen met een groot live orkest. De feestzaal en bar zijn doorlopend geopend.
 

Droom 
Er is een groepje muzikanten met een droom om alle muzikale talenten uit de regio Hoorn te verenigen in één groot orkest. Het zou een swingend muziekfestijn zijn waarbij iedereen mee kan doen.
Het orkest zorgt voor de ondersteunende muziek en de gasten zorgen voor de zang, dans of een andere act. Waarbij je als bezoeker tijdens het optreden kunt meezingen en -dansen en de bar altijd open is.
 

Live Orkest
Het ’SingAlong Orchestra’ is een orkest van ±60 muzikanten aangevuld met elektronische instrumenten. Hierdoor ontstaat een metropoolorkestachtige bezetting met unieke muzikale mogelijkheden. Het ’SingAlong Orchestra’ staat onder leiding van Wouter Hakhoff en Gertjan Loot.
 

Doe mee

Het ’SingAlong Orchestra’ nodigt alle inwoners van Hoorn en de regio uit om deel te nemen aan het ’SingAlong Orchestra’. Ben je zanger of zangeres, heb je een ongekend danstalent, bespeel je een instrument of kun je op een ander manier een bijdrage leveren aan het ’SingAlong’ spektakel, mail naar singalonghoorn@gmail.com (mailto:singalonghoorn@gmail.com) .

Hoe werkt het 
De tekst om mee te zingen wordt geprojecteerd. Tevens zijn de songteksten op je mobiel zichtbaar door de betreffende song aan te klikken. De warming-up is vanaf 13.45 uur door Amusementband ’De Notenkrakers’. Om 14.10 uur gaat het ’SingAlong Orchestra’ van start en kan het meezingen beginnen!

Sing Along vocalisten met microfoon Sing Along vocalisten met microfoon