SpeelDag voor derde keer naar Hoorn

SpeelDag voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen voor 3e keer naar Hoorn

HOORNGIDS | Al twee keer eerder kwam de SpeelDagHB naar Hoorn en in navolging van die succesvolle dagen zal er op 12 oktober 2019 weer een Speeldag voor hoogbegaafde kinderen plaatsvinden. De locatie is het mooie en fijne schoolgebouw van Werenfridus. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen tussen de 3 en 12 jaar, hun broers, zussen en ouders, van harte welkom om te genieten van een dag vol speelplezier met gelijkgestemden.

Naast workshops (vooraf inschrijven via www.speeldaghb.nl) kunnen kinderen en ouders gedurende de dag aanhaken bij uitdagende inloopactiviteiten en zijn er verschillende hoogbegaafdheidsexperts- en coaches aanwezig om ouders en kinderen uitgebreid te voorzien van informatie rondom hoogbegaafdheid. 

Lezingen
Er zullen lezingen worden gegeven door het HBcentrum, creatievelingen kunnen aan de slag met allerlei bouw- en hobbymaterialen, er is een speelplek vol met uitdagend materiaal, voor degenen die graag tot rust komen (niet meer wiebelen en friemelen) is er ruime keuze uit mogelijkheden, er is aandacht voor Klassieke talen, er zijn boeken en.... kortom teveel om op te noemen en te leuk om te missen.

Het complete programma met activiteiten en workshops is te vinden op www.speeldaghb.nl (http://www.speeldaghb.nl) (programma Hoorn). Entree bij vooraf aanmelden of aan de kassa € 7,50 (ouders en kinderen onder de 3 jaar gratis). Aanmelden: www.speeldaghb.nl (http://www.speeldaghb.nl) . Locatie: Werenfridus, De Keyzerstraat 1 in Hoorn.

Speeldag Speeldag