Koren Laat Je Hoorn 2019 in Het Park

12-09-2019

HOORNGIDS | Op zondag 6 oktober 2019 organiseert Musical Popkoor BROADWAY voor de tweede maal een korenfestival in schouwburg Het Park te Hoorn. Om 12.30 uur opent BROADWAY het festival en van 13.00 uur tot 20.00 uur kunt u genieten van het zeer diverse programma.

De tweede editie wordt nog mooier en groter dan de eerste, met een nog uitgebreider programma. Een groep vrijwilligers is al geruime tijd aan de slag om er een waar festijn van te maken voor deelnemende koren, bezoekers en later op de avond, tijdens de SING-ALONG, voor alle meezingers.

Veel aanmeldingen
Een korenfestival is niets zonder deelnemende koren en BROADWAY prijst zich gelukkig dat er al zoveel aanmeldingen binnen zijn. Het programma staat helemaal vol. Een mooie mix van koren uit het hele land, variërend van kleine a-capellagroepen tot grote pop-musicalkoren, zal zijn opwachting maken. De koren zullen deze keer hun repertoire laten horen op vier plekken binnen de schouwburg: Grand Café ’t Hop, op de trappen in de foyer, in de Othellozaal en in de Hamletzaal.

Masterclass
De festivalcommissie is ook erg blij dat Bas Groenenberg, de vaste regisseur van BROADWAY, weer aanwezig is om vijf koren een masterclass podiumpresentatie te geven. Want behalve het oor wil het oog natuurlijk ook wat. Publiek is van harte welkom bij de masterclasses, dus ook als uw koor hier niet aan meedoet, kunt u toch veel opsteken.

De inwendige mens wordt dit jaar zeker niet vergeten: Grand Café ’t Hop zorgt voor verschillende foodcorners en er is zelfs een speciaal festivalmenu voor de avond.
Na een heerlijke dag luisteren en kijken naar alle koren kan iedereen vanaf 20.20 uur tot ongeveer 21.35 uur nog hardop (of stiekem) meezingen tijden de SING-ALONG, met begeleiding van het vaste BROADWAY-combo en natuurlijk onder leiding van dirigent Patrice van Opstal.
Musical Popkoor Broadway heeft er erg veel zin in en ziet u dan ook graag verschijnen op 6 oktober. De verkoop van kaarten voor het festival, of voor de SING-ALONG, of een combikaart, loopt voor zowel koorleden als bezoekers via de website van schouwburg Het Park te Hoorn: www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl)www.hetpark.nl.
Meer informatie over het totale programma van “KOREN LAAT JE HOORN” kunt u vinden op www.broadwayhoorn.nl/korenfestival (http://www.broadwayhoorn.nl/korenfestival) .

Korenfestival BROADWAY De Breek Korenfestival BROADWAY De Breek
Parkschouwburg buitenoptreden Parkschouwburg buitenoptreden