Exclusieve uitnodiging: vaar en proef mee met de Friese Palingroker

18-09-2019

HOORNGIDS | De Friese Palingroker Bas Oosterbaan nodigt u hoogst persoonlijk uit om naar het Palingrookfeest te komen. Ga er proeven en genieten. Bas vertelt u alles over het geheim van wilde Ierse paling. In het voorportaal van Keizer Culinair aan de Keizersgracht 376 te Amsterdam vindt het roken plaats. Binnen peuzel je de paling op en geniet je van een drankje.  

 

De Friese Palingroker is een fenomeen in Amsterdam. Hij is de enige, nog overgebleven, parlevinker van onze hoofdstad. Op een speciaal ingerichte boot rookt hij paling. En hij verkoopt ook vanaf de boot. Maak kennis met deze unieke ervaring.

 

Meevaren op de Keizersgracht?

Sinds kort heeft Bas Oosterbaan een nieuwe schuit. Hij verkoopt vanuit de boot niet alleen zijn heerlijke – zelfgerookte paling – maar ook delicatessen als: gerookte Friese ganzenborst, zeeverse oesters en huisgerookte zalm. 

Wilt u donderdag 26 september van 16.00 tot 17.30 uur – naast het proeven – ook een stukje meevaren? Laat het weten via: info@friesepalingroker.nl (mailto:info@friesepalingroker.nl)

Palingroken Palingroken