Eerbertoon aan Creedence Clearwater Revival brengt gouden hits

The Fortunate Sons dinsdag 22 oktober in Schouwburg Het Park

HOORNGIDS | Het kenmerkende geluid van Creedence Clearwater Revival is terug, na een uitverkochte voorstelling in 2018. Hun onmiskenbare hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Commotion’ en ‘Who’ll stop the rain’ herleven in Schouwburg Het Park, dankzij de populaire Amerikaanse tribute band The Fortunate Sons.

Met hun originele vintage instrumenten, hun jaren ’60-kostuums en hun treffende muzikaliteit en zang wijzen ze hun publiek de weg bij een sfeervolle trip down memory lane. Noem het gerust de revival van een revival.

Onvergetelijk repertoire
Door hun onvergetelijke repertoire blijft de heimwee naar hun magische muziekstijl de kop opsteken. In de Top 2000 staan de laatste jaren zeker tien nummers van CCR in de lijst. Maar gelukkig is er de Amerikaanse topband The Fortunate Sons. Deze succesformatie weet het legendarische geluid van de band te evenaren.

Geluid en gevoel van toen
Bij dit concert komt niet alleen het geluid van toen, maar ook het gevoel van toen tot leven. Dinsdag 22 oktober staan zij in Schouwburg Het Park, dichter bij de Creedence Clearwater Revival kunt u niet komen. Kijk op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl) voor kaarten. Wacht niet te lang, want de kaartverkoop gaat snel.

The Fortunate Sons The Fortunate Sons