Gratis lezing opvoeddeskundige Marina van der Wal

Aanmelden kan tot 9 oktober

HOORNGIDS | Opvoeddeskundige Marina van der Wal geeft op 17 oktober een gratis lezing in VUE Bioscoop Hoorn. De lezing ‘Als ze maar gelukkig zijn’ is speciaal voor ouders en opvoeders uit Hoorn.

Van der Wal vertelt over opvoeden en het geluk van uw kind. In de lezing vol humor staat de ontwikkeling van kinderen en pubers centraal. Ook laat Van der Wal zien hoe belangrijk uw rol als opvoeder is.

Wat kan ik als ouder leren?
Als ouder wilt u er alles aan doen om uw kind een gelukkige en onbezorgde jeugd te geven. Maar we leven in een tijd waarin de druk op jongeren steeds groter lijkt te worden. Steeds meer jongeren zitten niet lekker in hun vel, zo blijkt onder meer uit gegevens van de GGD. Maar hoe leert u uw kind om daarmee om te gaan? En hoe leert uw kind zich te ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene? Dit alles komt aan bod tijdens de lezing.

Locatie
De lezing vindt plaats op donderdag 17 oktober. De start is om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Einde: 22.00 uur. Locatie: Vue Bioscoop, Westfriese Parkweg 3, 1625 MA Hoorn. Aanmelden is verplicht en tot kan tot uiterlijk 9 oktober via de gemeente Hoorn.

Marina van der Wal Marina van der Wal