Wie wint de Kleine Noord mand?

Proef & beleef het Kleine Noord komend weekend

HOORNGIDS | Op zaterdag 28 september en superkoopzondag 29 september is het weer tijd voor het ‘Proef & Beleef’ evenement op het Kleine Noord in Hoorn. Een waanzinnig weekend waarbij alle kopende klanten extra in de watten worden gelegd. Dit om consumenten te bedanken voor hun lokale aankopen. 

Shop local, we love you!
Tijdens het Proef & Beleef weekend wordt iedere klant op het Kleine Noord extra verwend onder het motto ‘Shop local, we love you!’ Met bijvoorbeeld iets lekkers bij de koffie, een bosje bloemen of een goodiebag. Maar ook door een warm welkom, een gedegen advies, een glimlach en persoonlijke aandacht wordt het shoppen in deze straat een bijzondere beleving. Tijdens het ‘Proef & Beleef’ weekend maakt u bovendien kans op het winnen van de Kleine Noord mand vol cadeaus van de winkeliers.

Gevarieerd winkelaanbod 
Het Kleine Noord is een straat van veelal familiebedrijven, zelfstandige detaillisten en een diversiteit aan horeca. Hierdoor is er een straat ontstaan met een eigen gezicht en een gevarieerd winkelaanbod. Een zeer actieve straat, waarin de ondernemers altijd op originele wijze de boel in beweging houden. Het laatste half jaar hebben zich diverse nieuwe zaken op het Kleine Noord gevestigd en daar komen binnenkort nog enkele bedrijven bij. Hierdoor is de leegstand in de straat eind 2019 bijna nihil. Ook de Noorderkerk is door een aantal ondernemers fantastisch opgeknapt en bijna klaar. Een parel op het Kleine Noord. De ondernemers van het Kleine Noord roepen echte entrepreneurs dan ook op om op deze fantastische locatie te komen ondernemen en zo samen de mooiste winkelstraat van Hoorn nog aantrekkelijker voor het publiek te maken.

Poort van Hoorn
Een straat met een ideale ligging. Want deze ‘Poort van Hoorn’ ligt op loopafstand van het station en biedt genoeg parkeermogelijkheden in de buurt. U parkeert dichtbij op de Veemarkt of de Vale Hen of op loopafstand in parkeergarage ’t Jeudje of de parkeergarage van Het Park (tot 12.00 uur gratis!). Lang parkeren kan op het Transferium of het Pelmolenpad voor € 2,50 per dag. 
Op super koopzondagen parkeert u gratis in de omgeving van het Kleine Noord (Lambert Meliszweg, Pelmolenpad, RAC-locatie, Transferium, Vale Hen, Parkeergarage ’t Jeudje en parkeergarage schouwburg Het Park).

Kleine Noord Hoorn Kleine Noord Hoorn