Zaterdag 28 september Radio Actueel op HoornRadio

Radio Actueel van 10 tot 12 uur

HOORNGIDS | In het live actualiteitenprogramma ’Radio Actueel’ van a.s. zaterdag 28 september van 10 tot 12 uur, ontvangt Johan van der Tuin de fractievoorzitters Roger Tonnaer (Fractie Tonnaer) en René Assendelft (Hoorn Lokaal). Met hen zal de Hoornse politieke actualiteit worden besproken. 

Roger Tonnaer zal tussen 10 uur en 10.40 uur te horen zijn, René Assendelft vanaf 11.15 uur. Ook zal Johan van der Tuin praten met Edo van Eekeres, voorzitter van HoornRadio HoornGids. Er is tijdens de zomermaanden veel gebeurd bij en met het lokale Hoornse radiostation. Verder komen Hoornse actualiteiten aan bod. 

Presentator van Radio Actueel is Johan van der Tuin. Techniek en muziekkeuze wordt deze week verzorgd door Karin Pebesma en Edo van Eekeres.

HoornRadio is te ontvangen in de ether op de middengolf 828 kHz, via website www.hoornradio.nl en via app Tunein Radio. Ook via de mobiele telefoon is HoornRadio uitstekend te ontvangen: tik daarvoor www.hoornradio.nl in op uw browser en sla dit voor de volgende keer op in uw favorieten. Na de uitzending is ’Radio Actueel’ nog een week te beluisteren in HoornRadio ’Live gemist’.

On Air On Air