Kleding- en speelgoedmarkt in wijkcentrum De Huesmolen

Zelf je kleding en speelgoed verkopen op 19 oktober

HOORNGIDS | Stichting Netwerk organiseert op zaterdag 19 oktober 2019 van 11.00 tot 14.00 uur een kleding- en speelgoedmarkt. Je kunt al je kleding, speelgoed, spellen of boeken verkopen in wijkcentrum De Huesmolen. Je huurt een tafel en de opbrengsten van de verkoop zijn 100% voor jezelf.

Niet voor handelaren
De markt is niet bedoeld voor handelaren. Mensen die graag gebruik maken van de mogelijkheid om spullen te verkopen kunnen een tafel huren van de organisatie. De afmetingen van de tafels zijn 90 x 90 cm en 120 x 60 cm. De huursom is € 3,50 per tafel, zodat het voor iedereen mogelijk is om die dag spullen te verkopen en plezier te beleven aan het contact in het wijkcentrum. Deelnemers kunnen maximaal twee tafels reserveren en  mogen één kledingrek per meenemen. U kunt de tafels reserveren door een mail te sturen naar: kledingmarktrisdam@netwerkhoorn.nl (mailto:kledingmarktrisdam@netwerkhoorn.nl), maar let op: Reserveren kan vanaf 7 oktober 2019, eerder gestuurde mails worden niet in behandeling genomen. 
Meld hierbij uw voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, afmeting(en) en het aantal tafel(s). Daarbij ook aangeven welke spullen u voornamelijk wilt verkopen (kinderkleding, volwassenenkleding of speelgoed). Uiterlijk 15 oktober krijgt u via de email een bevestiging over deelname aan de kledingmarkt.
Kleding en speelgoed die u na afloop niet meer mee  terug wilt nemen kunt u achterlaten in het wijkcentrum en wordt gedoneerd aan goede doelen waaronder de kinderkledingbank en stichting Emmaus.

Wijkcentrum De Huesmolen Wijkcentrum De Huesmolen