Honderd geslaagden voor Deen-opleiding

Succesvol jaar voor de Deen-opleidingen

HOORNGIDS | Honderd werknemers van supermarktketen Deen zijn dit jaar geslaagd voor hun interne opleiding. Ook was er succes bij Deen Anna Paulowna: de Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland kreeg de ‘Gijs Otten Award’.

De supermarktketen noemt het een ‘succesvol jaar voor de Deen-opleidingen’. De diploma’s zijn inmiddels uitgereikt aan de honderd geslaagden.

Deens eigen opleidingshuis
Het gaat om mbo- en hbo-studies die Deen als werkgever zijn personeel aanbiedt. De opleidingen worden vanuit het eigen opleidingshuis verzorgd in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen, hogeschool Stenden en Praktijkschool West-Friesland. Trots is Deen vooral op de mbo-2-groep met jongeren vanuit het praktijkonderwijs. Het slagingspercentage was bijna 100 procent, zo meldt de keten. De helft stroomt bovendien door naar mbo-3.

Beste praktijkopleider
Op de uitreikingsavond is ook Sebastiaan van Duist, supermarktmanager van Deen Anna Paulowna, in het zonnetje gezet. Hij ontving als beste praktijkopleider binnen de keten de ‘Gijs Otten Award’. Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is Van Duist dit jaar benoemd tot Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland. In 2018 viel hij ook al met zijn winkel in de prijzen als Beste Leerbedrijf.

Deen honderd geslaagden Deen honderd geslaagden