Het Volk speelt ‘Het vermoeden Van Poincaré’ in Wadway

08-10-2019

HOORNGIDS | Op zaterdag 19 oktober speelt theatergroep Het Volk hun nieuwste productie ‘Het vermoeden Van Poincaré’ in theaterkerk Wadway. De meesters op de vierkante millimeter zijn weer op dreef, want alle Volk-thema’s komen weer voorbij, inclusief, voor de kenners, de nodige verwijzingen naar eerder werk. Aanvang 20.30 uur, meer info en reserveren zie www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

In Het vermoeden van Poincaré zijn twee heren voor langere tijd tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, omdat het Alpenchalet waarin zij zich bevinden door hevige sneeuwval geïsoleerd is geraakt. Ze doen verwoede pogingen elkaar beter te leren kennen, maar de taal blijkt een enorm obstakel in het wederzijds begrip.

Met ‘Het vermoeden van Poincaré’ brengen Kruijver en Bunschoten hun interpretatie van absurdisme voor het voetlicht. En ook deze keer weet Het Volk daarbij met humor en mededogen vorm te geven aan mannelijk onvermogen. Een mooie toevoeging vormen de (audio)visuele bijdragen van Michael Helmerhorst waardoor een spannende, nieuwe laag ontstaat. www.toneelgroephetvolk.nl (http://www.toneelgroephetvolk.nl)

Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Pointcare Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Pointcare