Najaarsconcert Vocallure en Grenzenloos in kasteel Radboud

09-10-2019

HOORNGIDS | Op zondagmiddag 3 november 2019 geven Close Harmony Pop & Jazz koor Vocallure uit Hoorn en Koor Grenzenloos uit Obdam een combiconcert in het prachtige kasteel Radboud te Medemblik. Twee kleine koren met een voorliefde voor lichte muziek, maar tevens specialist in hun eigen genre. U krijgt deze middag het beste van beiden. Dat belooft een bijzondere muzikale ontmoeting te worden, waarbij het plezier in zingen uiteraard voorop staat.

Vocallure
Vocallure bestaat sinds 2003 en zingt pop en jazz vanaf de jaren ’30 tot nu. Natuurlijk allemaal in swingende close-harmony versies. Sinds de oprichting heeft het koor in de regio al vele uitverkochte concerten mogen geven. Vocallure komt uit Hoorn en wordt begeleid door pianist/dirigent Patrick Rus. De groep bestaat uit 12 zangeressen en 3 zangers. Voor elke man met zangtalent is dit concert tevens de unieke uitnodiging om eens te kijken of er een match is. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een keer mee te repeteren met het koor.

Grenzenloos
Koor Grenzenloos bestaat uit zeven zangers en zeven zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken. Het koor is opgericht in 2000 en staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Rens Boerke. Het koor brengt een zo breed mogelijk repertoire. Voornamelijk pop, maar ook stukken uit musicals, klassieke nummers, a capella en up-tempo. Er wordt meerstemmig gezongen. Vier-, vijf- of zesstemmig zingen is voor het koor eerder een uitdaging dan een probleem. 

Kaartverkoop en meer informatie
Het najaarsconcert start om 15.00 uur. Vocallure en Grenzenloos zullen ieder 2 sets brengen en ook enkele nummers samen zingen. Kaarten zijn te bestellen voor €12,- per stuk door een e-mail te sturen naar arjan@manuelhoeve.nl (mailto:arjan@manuelhoeve.nl) of via telefoonnummer 0229 581891. Meer informatie: www.vocallure.nl (http://www.vocallure.nl) en www.koorgrenzenloos.nl (http://www.koorgrenzenloos.nl)

Foto: Vocallure (boven) en Grenzenloos (onder) 
 

Vocallure (boven) en Grenzenloos (onder) 3 november najaarsconcert Vocallure (boven) en Grenzenloos (onder) 3 november najaarsconcert