Samenwerking 'De Dansonderneming' en 'Sepehr Maghsoudi'

Rep(l)ete Atmosphere in galerie Expoost

HOORNGIDS | De Dansonderneming presenteert samen met ontwerper Sepehr Maghsoudi de installatie Rep(l)ete Atmosphere in galerie Expoost in Hoorn.

Na de succesvolle samenwerking tussen choreograaf Nanska van de Laar, artistiek leider van De Dansonderneming, en de Hoornse ontwerper Sepehr Maghsoudi, die in 2018 leidde tot de dansproductie en collectie Urge, slaan beide kunstenaars de handen opnieuw ineen. Het resultaat is de spannende choreografie Rep(l)ete Atmosphere die wordt uitgevoerd in Maghsoudi’s fascinerende installatie Atmosphere.

Rep(l)ete Atmoshere is op zondag 20 oktober verschillende keren te zien als onderdeel van de expositie ‘From Gold Thread to the Golden Age, the quality of craftsmanship’ die momenteel te zien is Expoost in Hoorn.

De Dansonderneming brengt hier Rep(l)ete Atmosphere op zondag 20 oktober om 13.15; 13.45: 14.15; 14.45; 15.15; 15.45; 16.15 en 16.45. De voorstellingen zijn vrij toegankelijk, maar het aantal plaatsen per voorstelling is zeer beperkt.

Over De Dansonderneming
De Dansonderneming is een professioneel gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. De Dansonderneming bestaat uit een vaste groep dansers die in wisselende samenstelling deelnemen aan producties en voorstellingen. www.dansonderneming.nl (http://www.dansonderneming.nl)

Over Sepehr Maghsoudi
De Hoornse ontwerper Sepehr Maghsoudi weet zich al jaren te onderscheiden met spraakmakende collecties. Zijn creaties worden gekenmerkt door sculpturale vormen en het vele handwerk waarmee zijn ontwerpen tot stand worden gebracht.

De Dansonderneming en Sepehr Maghsoudi De Dansonderneming en Sepehr Maghsoudi