Watertaxi Hoorn winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs

Nummer 1 in de categorie 'Dagje uit' 

HOORNGIDS | Watertaxi Hoorn heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 gewonnen in de categorie ’Dagje uit’. De winnaars werden dinsdagmorgen 15 oktober bekendgemaakt. 
 
De bezoekers van de website van Eropuit in Eigen Land konden afgelopen jaar stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Watertaxi Hoorn won de eerste prijs in de categorie ’Dagje uit’. De tweede prijs ging naar Wereldpaviljoen Steyl te Steyl (Limburg), de derde prijs naar Theetuin & Atelier The Twins te Benningbroek. De eerste prijs bestaat uit een trofee en een certificaat. De tweede en derde prijs bestaat uit een certificaat. De Eropuit in Eigen Land Prijs wordt dit jaar voor de negende maal uitgereikt.

Bram blij
Bram Nijenhuis van Watertaxi Hoorn is zeer verguld met deze erkenning. Hij liet weten: ”Dank voor alle stemmen. Onze rondvaartjes door de Hoornse havens en grachtjes zijn verkozen tot leukste uitje van Nederland. Leuk detail, veel West-Friese bedrijven in de top tien. Zonder ons team van schippers was dit nooit gelukt! Dank dames en heren hiervoor. We gaan genieten van deze mooie prijs.”

Watertaxi Hoorn in haven Watertaxi Hoorn in haven