Omring: zo leuk kan zorg zijn

15-10-2019

HOORNGIDS | Oktober is weer “DE maand van het WERK”. Daarom organiseert Omring op 30 oktober ‘s middags een open dag op woonzorglocaties Den Koogh in Den Helder en de Hoge Hop in Hoorn voor iedereen die meer wil weten over het werken en leren bij Omring en over alle banen in de zorg.  

Tijdens deze dag maken bezoekers op een leuke manier kennis met innovaties in de zorg bij Omring. Ze krijgen interactieve rondleidingen en ontmoeten collega’s van Omring. En uiteraard komen ze van alles over het werken en leren bij Omring te weten. ‘Bij Omring staan cliënten op één en professionals centraal. Daarom wil Omring als werkgever nog beter aansluiten bij wensen en behoeften van collega’s door ze te ontzorgen en ruimte te bieden die recht doet aan hun vak en werkplezier biedt. Zodat ook zij voor de Omring “community” (blijven) kiezen’, aldus Jolanda Buwalda, voorzitter Raad van Bestuur Omring. 

Voor wie?

Iedereen is welkom: van middelbare scholieren, werkzoekenden, sportclubgenoten, zij-instromers, familie, buren, flexkrachten, vrijwilligers tot anderstaligen. Alle bezoekers krijgen op een leuke manier inzicht in het werken op een woonzorglocatie, de thuiszorg of het revalidatie-, advies- en behandelcentrum.  

Datum, tijd, locatie

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om een kijkje in de keuken van het werken bij Omring te nemen, organiseert Omring de open dagen op 30 oktober a.s. op twee verschillende locaties. Eén in Den Koogh, Drs. F. Bijlweg 4 in Den Helder en één in De Hoge Hop, Roerdomp 2, Hoorn. Van 14.00-17.00 uur staan de deuren voor iedereen open.

Gedreven medewerkers maken de zorg van de toekomst

Vanuit de rijke geschiedenis en ervaring van haar mensen beseft Omring als geen ander dat mens en maatschappij voortdurend veranderen. Naar nieuwe trends en nieuwe zorgvragen. Naar technologische en farmaceutische ontwikkelingen en innovatieve preventie-, zorg en behandelmethodes. En daarmee ook naar de toekomstige betekenis van Omring en de onmisbare rol van haar gedreven medewerkers. Omring voelt zich verantwoordelijk om de zorg van de toekomst mede vorm te geven. Vernieuwende ideeën komen vooral van vindingrijke zorgprofessionals.

 

Opleiden en ontwikkelen

Om goede zorg ook in de (verre) toekomst te kunnen waarborgen vervult Omring een belangrijke rol in het opleiden van nieuwe generaties zorgprofessionals. Het overdragen van kennis en het bieden van mogelijkheden om praktijkervaring op te doen is essentieel. Dus wordt nauw samengewerkt met beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten in onze regio. 

Omring is er ook voor haar eigen medewerkers en vrijwilligers. Want bij Omring zijn ze zich van één ding heel bewust: de kennis, de ervaring en de passie van de mensen vormen het krachtige hart van de organisatie. Het geven van professionele, warme zorg is een belangrijk deel van hun leven. Daarom maakt Omring hun werk graag zo prettig en makkelijk mogelijk en is er aandacht voor hun eigen wensen en dromen ten aanzien van hun werk en hun leven. Daar speelt Omring als werkgever op in. Want Omring gunt haar medewerkers en vrijwilligers hetzelfde als de mensen die zij zorg bieden: een gelukkig leven waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien.

 

Interesse?

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijomring.nl (http://www.werkenbijomring.nl)

Omring Omring