Einstein was a Rolling Stone in Het Pakhuis 

16-10-2019

HOORNGIDS | Zaterdag 2 november vindt in Theater Het Pakhuis een bijzondere voorstelling plaats: ’Einstein was a Rolling Stone’ door Frank Blueka, een begenadigd zanger en guitaarspeler, maar ook spelend op keyboard.
Rockpoëet en songwriter Frank Blueka eert de relativiteit met sterke songs die spelen met de tijd. Zijn concert is een verrassende muzikale ontdekkingsreis over de relatie tussen E = mc2 en popmuziek. Met bekende nummers van de Rolling Stones, afgewisseld met fonkelnieuwe songs van Blueka zelf en muzikale zijpaden, zoals naar Beethoven. 

Einsteins energie-flow 
Centraal in de voorstelling staat Einsteins energie-flow die Frank Blueka gebruikt voor zijn zelfgeschreven muziek én voor bewerkingen van bestaande (rock)klassiekers. Bekende nummers van the Rolling Stones zullen de revue passeren in afwisseling met fonkelnieuwe songs van Frank Blueka zelf. Daarnaast interessante muzikale zijpaden, zelfs Beethoven wordt niet overgeslagen. Laat de warme sfeer je meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van Einstein. Gitaar, piano, beelden, verhalen en een indrukwekkende singer-songwriter stem. Geniet van de realiteit alsof het een andere wereld is.

Een podiumervaring rijker
De aanvang is om 20.30 uur, entree 14,50 euro. Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker. Voor meer info kijk op www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl). 

Frank Blueka einstein was a rolling stone Frank Blueka einstein was a rolling stone