Voorstelling 'Leven met depressie' door GGZ

Theater Het Pakhuis biedt hulpverlening een podium

HOORNGIDS | GGZ Noord-Holland-Noord is in de regio specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. Op vrijdag 1 november verzorgt de organisatie in Theater Het Pakhuis een bijzondere voorstelling, gebaseerd op echte verhalen en ervaringen: hoe is het om iemand met een depressie naast je te hebben? 

Professor Dr Swart heeft maar één missie en dat is het bestrijden van depressies. Na jarenlang onderzoek heeft ze hét perfecte plan opgezet dat ze nu aan iedereen bekend maakt. Alles is meegenomen: de korte termijn, de lange termijn, en alles is wetenschappelijk onderbouwd, bewezen én getest. 

DNA
Het is eigenlijk heel simpel. Voor de lange termijn pas je je DNA aan. Voor de korte termijn moet je alles vermijden wat een depressie kan veroorzaken, zoals liefde, trauma’s of onverwachte sterfgevallen. Maar niet alles gaat gecontroleerd en volgens geplande afspraken.
“Ik zag twee beren…” is een mooi, scherp en humoristisch verhaal, met een twist en een vleugje depressie. Het is gebaseerd op echte verhalen en ervaringen van een familielid. Hoe is het om iemand met een depressie naast je te hebben en totaal geen inschatting kunnen maken van alle vreemde gedachten in dat hoofd?

Een podiumervaring rijker
De voorstelling is te zien op vrijdag 1 november. Aanvang 20.00 uur, entree 6 euro. Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker. Voor meer info, kijk op www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl) .

GGZ 2 beren GGZ 2 beren