Toneelvoorstelling Pannenkoeken uit Syrië in Grand Café Turf

22-10-2019

HOORNGIDS | Op zaterdag 9 en zondag 10 november speelt de voorstelling ‘Pannenkoeken uit Syrië’ in Grand Café Turf aan de Gedempte Turfhaven in Hoorn. De aanvangstijd is beide keren om 14.00 uur.

Het is een vrolijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 10 jaar en gaat over Nour. Hij is nieuw in Nederland en komt voor Nederlandse les bij juffrouw Jansen. Samen maken zij veel plezier en ondertussen leert Nour veel nieuwe dingen over het leven en wonen in Nederland. Met grappige taalspelletjes, bonte kleding en veel plezier. En natuurlijk met pannenkoeken… De voorstelling duurt 40 minuten. Kaarten kosten 7,50 per persoon en speciale actie is drie halen, twee betalen! Voor meer info en reserveren: Nour Mardini tel. 06-85556688 of e-mailadres mardinitheater@gmail.com (mailto:mardinitheater@gmail.com).

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour al als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren kinderen een fijne en leerzame middag bezorgen. De voorstelling wordt in heel Nederland aan scholen, bibliotheken en asielzoekerscentra aangeboden.

Pannenkoeken uit Syrië Pannenkoeken uit Syrië